Zadruga

Parovi

Maja Marković sumnja da je trudna! Oglasio se Jovica Putniković!

Maja Marković sumnja da je trudna, juče je više puta osećala mučninu i povraćala je tokom dana! Tražila je od produkcije test! Oglasio se Jovica Putniković tim povodom!

Maja Marković sumnja da je trudna! Oglasio se Jovica Putniković! Screenshoot/Instagram

Jovica Putniković otkrio je juče za Pink.rs da je sa svojom devojkom Majom Marković, koja je u Beloj kući započela romansu sa Alenom Hadrovićem, radio na bebi pre njenog ulaska u ''Zadrugu'', a sad su se pojavile sumnje da je ona zaista u drugom stanju.


Naime, Maja je danas više puta osetila mučnine, povraćala je tokom večerašnje emisije i tražila da uradi test, a kako bismo čuli šta Putniković, koji se još oporavlja u bolnici od teške saobraćajne nezgode, ima da kaže na sve to, kontaktirali smo ga.


- Ne verujem da je trudna, ipak je ona tamo već dva meseca skoro. To što povraća ne mora da znači da je trudna. O tome ću svakako misliti kad sve to bude provereno i sigurno. Valjda je imala ciklus u međuvremenu, ne znam, ne bih sve to komentarisao, dok ne budem siguran, ne želim da unapred pričam o tome, želim ipak da sačekam da to se uverim o to - rekao je nekadašni učesnik rijalitija ''Zadruga'' za Pink.rs i dodao da se ne oseća dobro, te da je i dalje prikovan za bolničku postelju:


- Uopšte nisam bolje, konstantno sam na trodonima, trpim velike bolove... Ne mogu da se pomeram. Još sam u bolnici, fizički i psihički sam katastrofa. Ne osećam kičmu, noge, ruke... Lekari mi kažu da mi predstoji dug oporavak - rekao je Jovica Putniković.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>