Region

Svet

Nakon što je zatrudnela, Luna Đogani donela važnu odluku!

Od mene je dosta - poručuje Đoganijeva. Nakon što je zatrudnela, Luna Đogani donela važnu odluku! Ovo je nešto što ne može da se opiše. Ovo moraš da doživiš da bi znao!

Nakon što je zatrudnela, Luna Đogani donela važnu odluku! Screenshoot/Instagram




Luna Đogani nedavno je otkrila da je u drugom stanju, te da će se ostvariti u ulozi majke, a sad je otkrila detalje koji su vezani za njenu trudnoću, pa istakla da je dosta iznošenja prljavog veša, i da je vreme da se uozbilji.



- Ovo je nešto što ne može da se opiše. Ovo moraš da doživiš da bi znao - započela je Luna.



- Osećam se mnogo lepše, spokojnije, lepše spavam, imam lepe snove, sve oko mene je puno ljubavi i sve kockice su se poklopile napokon - rekla je Đoganijeva.



Međutim, i pored toga ne krije da ima strahove kada je trudnoća u pitanju:

- Emotivna sam dosta, kao i uvek, ali sada sam još emotivnija. Pomalo sam i uplašena, jer naravno, ovo je prva trudnoća i nisam upućena u sve, ali pokušavam da se što više edukujem. Čitam i knjige, razgovaram dosta sa mamom i sa ljudima koji su već prošli kroz te stvari - istakla je ona i dodala:








- Molim Boga da sve bude kako treba, pogotovo zbog ove situacije sa korona virusom, sada sam preplašena, još sam gora nego što sam bila. Maske nosim svuda, non-stop perem ruke, ne dam niko da mi prilazi - objasnila je Luna zbog čega često brine.




- Od mene dosta. Dosta Lune i njenog prljavog veša, porodice, brodoloma. Tako da je vreme da se uozbiljim, da budem jedna zrela žena i sutra majka i da vodim neki svoj život, svoj mir i da malo povučem ručnu što se tiče skandala i javnog života - rekla je Luna Đogani.








 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>