Zdravlje

Ljubav & Sex

Nemački lekar daje recept za lek koji ubija sve infekcije!

Nemački lekar daje recept za lek koji ubija sve infekcije ali je dobar i za varenje! Prema receptu, napitak sadrži limun, beli luk i đumbir što mu daje odlična antivirusna, ali i antiupalna svojstva. Pre upotrebe lek obavezno morate promućkati!

Nemački lekar daje recept za lek koji ubija sve infekcije! Svet Plus

Jedan nemački lekar podelio je recept za suzbijanje različitih vrsta infekcija za koji tvrdi da predstavlja najefikasniju metodu u borbi protiv virusa.Prema receptu, napitak sadrži limun, beli luk i đumbir što mu daje odlična antivirusna, ali i antiupalna svojstva. Pri tome, veoma je koristan u ublažavanju problema organa za varenje, kao i za poboljšavanje rada creva.
Potrebno:

- 4 limuna sa korom

- 4 čena bijelog luka

- 2 litra vode

- komadić đumbirovog korena

 
Priprema:


Operite sve sastojke, a zatim isecite limun na komade, odvojite koru od belog luka i đumbira. Kada to uradite, sastojke stavite u blender i ispasirajte.

Dobijenu smesu zagrejte u tiganju i dodajte vodu dok ne proključa. Nakon toga, ostavite da se ohladi, a zatim prochedite u staklene flaše, pa odložite u frižider.Beli luk će izgubiti svoj neprijatan miris zbog limuna i đumbira, tako da ne morate da brinete o tome. Ovaj napitak pijte svakog jutra na prazan želudac i uveče 2 sata pre spavanja.

Pre upotrebe promućkajte, kako đumbir ne bi ostao na dnu boce.Ostale teme vezane za zdravlje i mršavljenje, možete pronaći OVDE   
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>