Style

Ljubav

Nedeljni horoskop do 1. novembra: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Nedeljni horoskop do 1. novembra 2020. godine. Lavovi, nešto što bilo vi, bilo partner prikrivate ili o čemu ne govorite – može izaći na površinu u drugom delu nedelje. Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u narednih sedam dana. 

Nedeljni horoskop do 1. novembra: Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Svet Plus






LAV



Hrana

Pošto je u ovoj sedmici aktuelan pun Mesec u znaku Bika, Lavovi bi mogli da se konačno pokrenu i shvate da je neophodno da uvedu neke promene u svoj način ishrane. Na to vas može „naterati“ i to što ćete se osećati teško, naduveno, bez energije


Ljubav

Nešto što bilo vi, bilo partner prikrivate ili o čemu ne govorite – može izaći na površinu u drugom delu nedelje. Zato se Lavovima u emotivnim vezama savetuje da budu maksimalno otvoreni i iskreni prema voljenoj osobi – to je ono što vi možete uraditi, a ostatak već zavisi od druge strane. U svakom slučaju, predstoji vam pomalo zahtevan i naporan drugi deo ove sedmice – potrudite se da sva pitanja i nedoumice rešite. Slobodni Lavovi – ulazak Venere  u vaše polje komunikacije aktivira neke lepe, nežne i slatke priče. Uživajte u njima i pustite da se situacija razvija sama od sebe.




Posao

Pomalo zahtevna, naporna i prepunjena obavezama radna sedmica je pred vama. Ne kažem da nećete biti uspešni, hoćete – ali ako budete pametni i strpljivi. Ne žurite i ne insistirajte ni na čemu jer se lako može dogoditi da u poslednjem trenutku pokvarite nešto oko čega ste se dugo trudili. Ovo je nedelja za ostvarivanje novih poslovnih kontakata koji itekako mogu biti dobri, ali isto tako i nedelja u kojoj možete odlučiti da prekinete saradnju sa nekim osobama jer ćete biti razočarani njihovim postupcima ili rečima.



Novac

Prilično solidna situacija, jeste da novac brzo odlazi od vas, ali ipak ga ima.


Zdravlje

Mogućnosti povreda, pojačana nervoza.

 




DEVICA

Hrana

Vaša će ishrana u ovoj nedelji u potpunosti zavisiti od vašeg raspoloženja, a pošto će ono biti jako promenljivo, jasno vam je da ste u danima kada ćete ići iz krajnosti u krajnost. U drugom delu nedelje neka vaši obroci budu lagani I više se baziraju na povrću.


Ljubav

Još par dana je Venera kod vas pre nego što pređe u znak Vage. Ukoliko ste imali sreće i splet lepih okolnosti – donela vam je u prethodnom periodu simpatiju, neke fine događaje, privukla je emotivne priče u vaš život i sada ih možete razvijati na dalje. Zauzete Device – vaše dobro raspoloženje i neka fina energija koju sada posedujete – itekako može uticati na stabilizaciju odnosa sa voljenom osobom i poboljšanje vaše komunikacije. Koristite olakšane okolnosti koje imate, jer neće trajati još dugo. Ne vraćajte se na stare priče i stara pitanja za koja znate da mogu poremetiti odnos sa partnerom.



Posao

Dobra poslovna ponuda ili predlog mogu doći u prvom delu sedmice do vas. Doduše, ne očekujte razvoj situacije i realizaciju brzo, ovde će biti potrebno dosta dogovora i usaglašavanja da bi se cela priča pokrenula. Sunce u vašem polju komunikacije sada vam otvara kontakte sa onima koji bi se kroz vreme mogli pokazati kao dobri poslovni partneri. Drugi deo sedmice donosi više nesporazuma, nerazumevanja i teške priče, pa i odlaganje dogovora ili situacija, papiroloških pitanja koja su vam važna.



Novac

Prilično ste stabilni u ovom segmentu.



Zdravlje

Moguće pojačanje hroničnih tegoba.

 



 





VAGA

Hrana

Nešto jači apetit ove sedmice, potreba za kaloričnijom, masnijom hranom. Ako je moguće, pokušajte da ovo držite pod kakvom takvom kontrolom. Takođe, teško ćete odolevati bilo kakvim slatkišima. Postoji potreba za jačom hidratacijom



Ljubav

U ovoj sedmici Venera, vaša vladarka prelazi u vaš znak i polje ličnosti. Pred vama je period kada je potrebno da sebe i svoje želje i osećanja stavite na prvo mesto. Imali ste vreme da dubinski sagledate situaciju u svojim emotivnim partnerstvima, da vidite gde ste i da shvatite da li vam je tu mesto i dalje. Narednih mesec dana dovešće do velikog „čišćenja“. Nekim emotivnim konekcijama ističe vreme, ali ima i onih drugih koji kroz težinu jačaju i dublje se povezuju. Slobodne Vage – vaš trenutak jeste došao – vreme je da uključite svoj šarm na maksimum i privučete zadivljene poglede na sebe.



Posao

Venera dolazi kod vas donoseći dašak srećnih okolnosti i povoljnosti, Merkur se u retrogradnom hodu vraća u vaš znak tražeći od vas da budete maksimalno ozbiljni i odgovorni – da imate takta, da povlačite pametne i promišljene poteze. Nervoza u saradničkim odnosima i u dogovorima je prisutna, naročito u drugom delu sedmice. Neki ljudi oko vas imaju „kratak fitilj“ a vi nemojte biti povučeni njihovim primerom. Pred vama je zahtevnih nedelju dana, ali i vreme da se organizujete i postavite ciljeve.


Novac

Privlačite povoljnije finansijske okolnosti.


Zdravlje

Zdravstveni problemčići koje niste rešili ponovo postaju aktuelni.

 



ŠKORPIJA

Hrana

Pun Mesec je  u opoziciji sa vašim znakom, pa će kod mnogih od vas biti pojačan apetit, što će se vrlo brzo odraziti na vaše zdravlje. Osetićete da tu nešto „nije kako treba“ i shvatiti da morate da promenite način ishrane. Generalno gledano – naglašen hedonizam…



Ljubav

Venera ulazi u vaše polje tajni, a Merkur se u retrogradnom hodu vraća u njega. Postoji više simbolika ovih tranzita – neke će zauzete Škorpije biti na velikom iskušenju da pokrenu tajnu priču, druge će biti opterećene odnosom sa voljenom osobom i preispitivati sve situacije, treće će se osećati neinspirativno, zakočeno i imaće lošu komunikaciju sa partnerom. Bitno je da u ovim danima pokušate da sa dragim vam bićem razgovarate otvoreno o svemu, tako smanjujete prostor za potencijalne probleme. Slobodne Škorpije – tajne ljubavi su aktuelne, kao i osećaj da ste na korak do cilja ali nikako da ga dosegnete.



Posao

Prilično kompleksna i zahtevna nedelja je pred Škorpijama. Morate dobro razmisliti pre povlačenja bilo kakvih, iole bitnijih poteza ili odluka. Koliko god da mislite da se neke stvari otvaraju pred vama, nemojte požuriti i pohitati ka njima – ovo je period kada brzina ne donosi ispunjenje, donosi je promišljenost i biranje pravog trenutka, pravog vremena i pravog načina delovanja. Obaveze vam oduzimaju dosta vremena i umaraju vas. Naročito je drugi deo nedelje ispunjen teškim kontaktima i poslovima.



Novac

I po pitanjima novca morate funkcionisati sa oprezom i promišljeno.



Zdravlje

Pojačan umor, problemi sa spavanjem.





 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>