Ljubav

Style

Horoskop otkriva sa kakvim muškarcem ćete završiti!

Horoskop otkriva sa kakvim muškarcem ćete završiti! U potrazi za oštroumnim muškarcem, istim kao što je i ona, Vaga će slomiti mnoga srca. Ženska karta strasti! Pronađite svoj znak i uverite se da li su stručnjaci iz oblasti astrologije pogodili kako vaša strast utiče na ponašanje u ljubavi i kakvog ćete muškarca tražiti sve dok ga ne nađete!

Horoskop otkriva sa kakvim muškarcem ćete završiti! Svet Plus




Jedan od najzanimljivijih segmenata horoskopa, pored zdravlja i uticaja na poslovnu budućnost, bez sumnje jeste onaj koji opisuje ponašanje u vezi i odnos prema ljubavi.

 

Pronađite svoj znak i uverite se da li su stručnjaci iz oblasti astrologije pogodili kako vaša strast utiče na ponašanje u ljubavi i kakvog ćete muškarca tražiti sve dok ga ne nađete!



Ovan

 

Nije joj lako prići, jer žena Ovan ne želi da bude izabrana i to vrlo otvoreno stavlja do znanja - ona je ta koja bira partnera, koja odlučuje i njena reč ili odluka mora da bude zadnja. Istina je da voli da pozira, ima svoje hirove i ponekad postavlja zahteve koje ni sama nikad ne bi ispunila. Ipak, omiljena je kod suprotnog pola, jer je ona poput magneta koji privlači.

 



Bik

 

Pripadnice ovog znaka vrlo su ženstvene. Vole da budu mažene i pažene, a najviše padaju na muškarce sa kojima se osećaju voljeno i lepo. Za žene Bikove klišei ne postoje i svako iznenađenje i znak pažnje u njenim očima su veliki plus. One čeznu za stabilnošću i ljubavi, nisu sklone neveri, ali to isto očekuju i od partnera. Vole elegantne i šarmantne muškarce sa stilom koji znaju šta žele i kako to da ostvare.





Blizanci

 

Žene Blizanci toliko su živahne i svestrane da jedino što im je važno kod partnera jeste to da uspeva da prati njihov tempo. Vole kada su zaljubljene i tada su spremne da daju partneru baš sve. Iako vole da koketiraju i uživaju u muškom društvu, kada pronađu pravog partnera, žene Blizanci ne razmišljaju o drugim muškarcima, niti o prevari. Vrlo im je važno da ih partner razume, a poverenje im je jedna od najvažnijih segmenata veze. Željne su znanja, imaju fantastičan smisao za humor i obožavaju ljude i društvo.






 





Rak

 

Vrlo osećajne i intuitivne duše, žene Rakove privući će saosećajni i romantični muškarci. Pripadnice ovog znaka prate česte promene raspoloženja. Vole stabilnost i privlače ih samosvesni muškarci. Ovim znakom vlada srce i upravo zbog toga su vrlo oprezne i teško ulaze u ozbiljne veze, ali kada muškarca jednom puste u svoj svet, postaju odane i vezu smatraju svetinjom. Vezane su za porodicu i od partnera očekuju isto.





Lav

 

Gde god da se pojave, žene Lavovi privlače pažnju. One zrače energijom i toplinom koja privlači muškarce, posebno one imućne i moćne. Živahne i pozitivne, Lavice obožavaju da budu zaljubljene i uživaju kada ih partner obasipa skupim poklonima i iznenađenjima. U poslu i životu teže za stabilnošću, ali u ljubavi su spremne na sve. Dokle god veruje u partnerovu ljubav, daće sve, ali već kod prvih znakova nesigurnosti u partnerovu predanost, žene Lavovi spremne su za nove poduhvate.




Devica

 

Perfekcionisti koji od partnera očekuju da prihvati ovu vrlo izraženu osobinu. Njihova jednako moćna osobina je i osećajnost. Kada se zaljube, žene Device će svom partneru pružiti baš sve. One pamte godišnjice i značajne trenutke, a vole i da pripremaju mala i slatka iznenađenja. Vrlo su inteligentne i stoje iza svog mišljenja, pa ih je teško uveriti u suprotno. Vole različite tipove muškaraca, a glavna osobina im je da u ljubav ne ulaze samo srcem, već i glavom.






 




Vaga

 

Prvi utisak koji žene Vage ostavljaju na muškarce jeste besprekoran izgled koji se pamti. Iako su možda na prvi pogled arogantne i kada su u pitanju muškarci izbirljive, ove žene imaju toliko bistar um da isto očekuju i od muškarca. Jednom kada se povežu, spremne su da ponude partneru predivnu ljubavnu avanturu. Vole da pričaju i uživaju u raspravama, a u svemu traže lepotu i kvalitet. One su romantični idealisti koji će, u potrazi za svojim princem, slomiti i pokoje srce.

 


Škorpija

 

Upoznati ženu Škorpiju u potpunosti nije nimalo lak posao. One vole svoj mir i vrlo teško puštaju muškarca u svoj prostor. Iako su zavisne od ljubavi, boje se razočaranja i neuspeha, od čega se štite emocionalnim ogradama. Žene Škorpije u vezu ulaze polako i sigurno, a kada pronađu pravog partnera, vrlo su odane, verne, a kada je reč o intimi, vrlo domišljate i strastvene. Partner koji je poštuje i čini srećnom biće srećan do kraja života, ali izdaja je nešto što ovaj znak pretvara u pravog ratnika.





Strelac

 

Svetske putnice i avanturistkinje kojima promene nisu strane. Imaju ogromne životne apetite koje očekuju i od svog partnera. Inteligentne i snažne, žene Strelci u sve što dotaknu unose veliku strast, zbog čega ih kod muškarca privlači osobina koju one nemaju - prizemnost i realnost. Žena Strelac voli zgodne i fizički privlačne muškarce. Iskrene su osobe koje su, kada pronađu pravu ljubav, spremne za stabilnu, dugu vezu.












Jarac

 

Odnos ovih žena prema životu je realan. Vole postojanost i cene samo one ljude koji imaju izvesne vrednosti u skladu sa njenim shvatanjima. Žene Jarčeve nije lako osvojiti. Kod njih ljubav ne može da naiđe kao grom iz vedra neba. One retko doživljavaju velike ljubavi i radije će ostati same nego u površnoj vezi. Ali, kada zavole ili, bolje rečeno, kada se odluče da to priznaju, trajaće zauvek. Kada se odluči da se za nekoga veže, to je za ceo život.





Vodolija

 

Iza njihovog, ponekad ironičnog, stava ipak se krije nesigurnost i nedovoljno samopouzdanje. Žene Vodolije vole muškarce koji ih ispunjavaju mentalno i to im je važnije od fizičkog kontakta. Ovaj znak nema fizičke kriterijume kod muškaraca, jer ih svaki put može privući nešto drugo. Vrlo su zabavne i kreativne, a prijateljstvo, kako sa partnerom tako i sa najbližima, Vodolijama je na prvom mestu. Iako su spremne da vole, žene rođene u ovom znaku teško će priznati da su zaljubljene, što može dovesti do opasnih trzavica u vezi.

 



Ribe

 

Plave i velike oči poput okeana stvorene da ih ispune suze radosnice, obeležje su žena rođene u horoskopskom znaku Ribe. Romantične i osećajne, Ribe vole da budu zaljubljene, makar i platonski. Budući da njima vlada Neptun, planeta koji upravlja snovima i idealima, više od svega vole da budu oborene s nogu. Kako su i same izrazito maštovite, ženske Ribe žele svaki trenutak sa partnerom da učine posebnim i čarobnim. Njihova kreativnost, nežnost i emotivnost čine ih poželjnim partnerkama, ali upravo ti kvaliteti ih mogu odvesti u sopstveni svet koji nema veze sa realnošću. Takođe, mogu ih privlačiti nekonvencionalni muškarci i oni sa izraženom mračnom stranom.





 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>