Region

Svet

Dragana Mitar od tužbi ne može da digne glavu! Razvod je skupo koštao!

Dragana Mitar i njen još uvek zakonski suprug Siniša Dragutinović imali su čak tri sudska ročišta u roku od nedelju dana. Od tužbi ne može da digne glavu! Razvod je skupo koštao!

Dragana Mitar od tužbi ne može da digne glavu! Razvod je skupo koštao! Screenshoot/Instagram
"Ma, sa Sinišom milion tužbi, više ne mogu da pohvatam kad idem na koje suđenje. Tužio me je za povredu njegovog ugleda i časti, pa onda za iznošenje njegovih privatnih fotografija sa devojkom u medije, ma horor", ispričala je Dragana Mitar."Samo da više bude to ročište za razvod i da i to završimo. Ja sa njim ne komuniciram čak ni kada je o detetu reč. Sreli smo se u sudnici, ali svako je stajao sa svojim advokatom i gledao na drugu stranu.""Tužio me je zato što sam javno pokazala fotografije koje mi je on slao, a na kojima je sa svojom devojkom, ali moja odbrana je mnogo dobra, a njegova smešna. Bilo mi je smešno kada sam čula šta priča", dodala je Dragana.
"Sve je trajalo bukvalno 12 minuta, a onda je svako otišao na svoju stranu. Mučno je ovo za oboje, ali nismo mogli mirnim putem da se dogovorimo jer nije hteo da ispoštuje moje zahteve.", rekla je ona za "Star", a prenose mediji. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>