Zdravlje

Ljubav & Sex

Ojačajte imunitet do maksimuma! Lekari preporučuju! (RECEPT)

Zima nam se bliži i period kada virusi vladaju, a s obzirom da je pandemija korona virusa i dalje u jeku vrlo je važno imunitet održati jakim. Ojačajte imunitet do maksimuma! Lekari preporučuju!

Ojačajte imunitet do maksimuma! Lekari preporučuju! (RECEPT) Svet Plus
Lekari savetuju da se pojača upotreba vitamina D i C i da se telu obezbedi dovoljno sna kako bi bilo u stanju da se izbori sa svim virusima i bakterijama koje vrebaju.

Osim toga ovaj napitak, takođe, može značajno da pomogne u očuvanju zdravlja.
 Za pripremu će vam biti potrebna samo 3 sastojka: 

Propolis kapi
Limun
Med


 
Priprema:


U čašu tople vode dodajte 15 kapi propolisa, jedan limun i kašiku meda. Dobro pomešajte i napitak je spreman.

Sva tri sastojka su veoma moćna. Limun zbog velike količine vitamina C. Propolis deluje protiv virusa, bakterija i gljivica, pa se smatra lekom 21. veka. Posebnost propolisa je i ta da bakterije na njega ne stvaraju otpornost i nema štetnih popratnih pojava, što je mana sintetskih antibiotika.

Dokazano je da propolis ima antibakterijska, antivirusnna i antioksiditativna svojstva. Jača imunitet, uništava ćelije raka, ali i podstiče regeneraciju tkiva, pa je gotovo nezaobilazan u svakom domu.

Med je prepun esencijalnih nutrijenata i odlično deluje u podsticanju pravilnog rada imunog sistema. Od vitamina, najviše ima riboflavina, niacina i vitamina B6. Prisutne su i amino kiseline, kalcijum, gvožđe, magnezijum, fosfor i cink.Ostale teme vezane za zdravlje i mršavljenje, možete pronaći OVDE   


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>