Lepota

Ljubav

Jeftin ili skup šampon? Frizerka je napravila eksperiment!

Jeftin ili skup šampon? Frizerka je napravila eksperiment! Nedavno je frizerka i vlasnica salona Rejčel Trač iz Amerika na društvenim mrežama podelila video koji je preko noći postao viralan, a u kome jasno pokazuje zašto bi trebalo da uvek birate što kvalitetnije proizvode za pranje kose.

Jeftin ili skup šampon? Frizerka je napravila eksperiment! Screenshoot/Instagram
Rejčel je eksperimetn izvela sa ekstenzijama kose ofarbanim u ljubičasto, a koristila je dve vrste šampona - onaj profesionalno koji ona koristi u salonu i čija je cena oko 20 funti i jeftini običan šampon koji je platila 5 funti.


U jednu čašu stavila je malo jeftinog šampona, a drugu malo onog skupljeg i dobro ih promešala.

Potom je u obe čaše stavila po pramen ofarbane kose - voda u kojoj je skup šampon poprimila je maglovitu, sivu boju, dok je voda sa jeftinim šamponom za svega nekoliko sekundi postala potpuno ljubičasta.


"Napravila sam mali eksperiment. Proizvod profesionalnoga salona protiv jeftinog proizvoda", napisala je frizerka na Fejsbuku, a snimak je podelilo preko 80.000 ljudi!Jasno je da jeftini šamponi i regeneratori brže ispiraju farbu za kosu, pa će samim tim vaša kosa kraće biti blistava i sa izraženom bojom.

Ipak na Fejsbuku su se javili i brojni korisnici koji tvrde da je ovo čista propaganda, te da oni nikada nisu imali probleme sa upotrebom povoljnih šampona. Kakva su vaša iskustva?


Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE
  


 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Žena.blic.rs

Povezane vesti:


>