Region

Svet

Anastasija Ražnatović progovorila o najtežim trenucima i Ceci!

Ćerka slavne pevačice otkrila nepoznate detalje do sada! Anastasija Ražnatović progovorila o najtežim trenucima i Ceci! Tada je imala pet godina i nije znala šta se događa...

Anastasija Ražnatović progovorila o najtežim trenucima i Ceci! Screenshoot/Instagram

Anastasija Ražnatović, gostujući u jednoj emisiji, otkrila je sve o najtežim detaljima u svom životu.


Prvi put, Cecina ćerka Anastasija je progovorila o hapšenju majke. Tada je imala pet godina i nije znala šta se događa:


- Kada je mama imala one probleme, to sam izuzetno teško podnela, jer sam jako vezana za mamu. Trenutak kada su mamu odveli... imala sam tada pet godina, bila sam baš mala. Veljko i ja nismo znali šta se dešava, nisu nam pričali. Sećam se samo scene za moj peti rođendan, bili smo u Žitorađi kod bake i deke, a nama je rekla da je u Americi na poslovnom putu. Zvala sam je i ona je jecala preko telefona. Pitala sam je: "Što plačeš, treba da budeš srećna, rođendan mi je", a ona kaže: "Ne plačem, ne plačem." Ja kažem: 
 - Pa , mama, ako si ti u Americi, što tetka ne može da dođe? Što ste me obe ostavile?- Rekla je: - Pa ne možemo, zajedno smo tamo, imamo posla, ne možemo da se vratimo. Tu su baka i deka.  Nismo mi znali sigurno dve godine nakon toga šta se desilo - rekla je Anastasija Ražnatović u emisiji "Sceniranje" i dodala: - Nismo imali svest da razumemo ono što su nam pričali, niti je detetu od pet godina to moglo biti objašnjeno kako valja. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>