Style

Ljubav & Sex

Da li znate čemu služi čarobni kalendar? Doživite ga odmah!

Doktorka Lea Imširagić, internacionalni govornik otkriva tajnu srećnog života! Da li znate čemu služi čarobni kalendar? Doživite ga odmah i sada! To je kalendar koji nas puni energijom, evo i kako!

Da li znate čemu služi čarobni kalendar? Doživite ga odmah! Svet Plus
Razlika između čarobnog i običnog kalendara je što on daje da se čarolija života, stvari koje nas pune energijom i čine nas živim, daju smisao u privatnom životu i poslu, nađu prve u njemu, a da tek potom slede sve ostale.


Ovim rečima dr Lea Imširagić objašnjava razliku između "običnog" i "čarobnog" kalendara.


U tom kalendaru ljudi koji nas pune životnom energijom i daju nam smisao života treba da se nađu prvi, a ovi drugi odmah iza - dodaje dr Imširagić.


U "čarovnom kalendaru" bi najpre trebalo napraviti lične rituale. Vodite računa da rituali nisu isto što i navike, rutine. Rutina je kada ujutro ustajemo i peremo zube, umivamo se. Nekome je rutina da se probudi i pije zeleni čaj, a ritual je ako skuvate zeleni čaj u vašoj predivnoj šolji, stavite baš određeni podmetač, pročitate sebi tri afirmacije ili deo lepe knjige...


- Sklop tih nekoliko stvari će od jutarnjeg ispijanja čaja napraviti ritual, tako da ceo dan imate energije, da budem centrirana, prisutna, mirna - objašnjava dr Imširagić.


Čarobni kalendar čini da te male stvari, koje suštinski menjaju život, budu na početku i na kraju dana. Na kraju dana mnogo je važno da sebi vratimo energiju i mir, da ne idemo bez toga u san. Ovo će već za mesec dana toliko poboljšati život, jer ćemo sa toliko malo vremena i lakoće praviti stvari koje nismo znali da možemo.


- Mi smo najbolja podrška kad smo dobro, puni mira i entuzijazma, prisutnosti u sadašnjem trenutku. Ritual nam daje da budemo prisutni i svesni, a rutina da smo na automatskom pilotu - zaključuje Lea.Ja na prvom mestu

Svako duguje sebi da jednom u životu stavi sebe na prvo mesto i vidi kako život izgleda iz centra, a ne sa periferije.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Magazin novosti

Povezane vesti:


>