Style

Ljubav & Sex

Stefan Đoković: Lepmicka kao inspiracija za vanvremensku kolekciju!

Stefan Đoković je pod uticajem novonastale situacije u svetu želeo da napravi jednu vanvremensku kolekciju komada najvišeg kvaliteta koji će trajati godinama. Lepmicka kao inspiracija za vanvremensku kolekciju!

Stefan Đoković: Lepmicka kao inspiracija za vanvremensku kolekciju! Foto:Miroslav Milić

Nova kolekcija Stefana Đokovića inspirisana je art deco stilom kao i radom i likom legendarne slikarke Tamare de Lempicke.

Luksuzni vuneni, svileni materijali i koža dominiraju kolekcijom, a zastupljene su boje dominantne ove sezone poput  ciklama, narandžaste, crne, bele i braon.Klasične krojeve odela, haljina kaputa i bluza upotpunjuju moderni obrti poput oversized pantalona, kožnih detalja, izraženih ramena.

Kolekcija je namenjena aktivnoj sofisticiranoj dami, a modeli se mogu lako nositi tokom čitavog dana, od konferencijske sale do gala prijema. Dizajner je pod uticajem novonastale situacije u svetu želeo da napravi jednu vanvremensku kolekciju komada najvišeg kvaliteta koji će trajati godinama.

Kolekcija je predstavljena na specifičan način u skladu sa trenutkom u kome živimo, tako da su brojne poznate ličnosti došle svaka u svom terminu i sa bezbedne i odgovorne udaljenosti imale priliku da vide modele koji se po njihovim rečima nasleđuju poput porodičnog nakita.

Pevač Knez došao je u društvu supruge Tatjane dok su voditeljke Ana Pendić, Adriana Čortan i Nela Bunčić na licu mesta i probale Stefanove kreacije.Političar Predrag Marković došao je u društvu supruge Vesne Marković. Voditeljka Snežana Dakić bila je oduševljena inspiracijom za kolekciju i priznala je da se izuzetno uželela modnih dešavanja poput predstavljanja Stefanove kolekcije. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>