Style

Ljubav

Astrologija otkriva šta očekuje svaki znak Zodijaka u 2021. godini!

Tekuću 2020. godinu mnogi smatraju jednom od najgorih koja nas je zadesila zbog pandemije korona virusa koja je zaustavila čitav svet. Mnogi su je praktično i otpisali i unapred se raduju 2021.godini. Astrologija otkriva šta očekuje svaki znak Zodijaka u 2021. godini!

Astrologija otkriva šta očekuje svaki znak Zodijaka u 2021. godini! Svet Plus
Stručnjaci za astrologiju kažu da će 2021. biti godina prosperiteta i lepih trenutaka na emotivnom planu. Ipak, biće tu i teških momenata i velikih iskušenja.Ovan
Horoskop za 2021. godinu ovom znaku previđa konačno prevazilaženje lošeg raspoloženja i depresije koji će biti dominantni početkom godine, a zatim sledi period harmonične ljubavi i lepih prijateljstava.

Okolnosti će vam ići na ruku, a vi morate znati da ih iskoristite na najbolji način kako biste prevazišli poslovne teškoće koje će se javiti u februraru, a u martu dodatno pogoršati.

Sudbina će vam se čas smeškati, čas će vam okretati leđa. Vama se spremaju brojne teškoće kroz koje ćete morati sami da prođete.
Bik
Naredna godina doneće poboljšanje na polju porodice i prijateljstava. Ovo će biti i vreme kada čete morati ozbiljno da povedete računa o zdravlju.

Sve važne stvari treba da rešite do sredine aprila, a plodove svog rada ubiraćete od juna. Pazite i širom otvorite oči – tokom leta suočičete sa velikom izdajom.
Blizanci
Početak godine će biti idiličan peirod za vas, ako ne napravite neku kardinalnu grešku. Moguća su brojna poslovna putovanja.

Najbolje vesti i najlepši događaji čekaju vas u septembru, kao i poboljšanje finansijske situacije. Od oktobra će vam sve ići od ruke i pratiće vas sreća šta god da uradite.

Ipak, u novembru stiže razočaranje kao posledica grešaka koje ste napravili u nekom periodu života.

 Rak
Za vas, 2021. godina je period dobrih dela koje ćete činiti za druge, ali i za svoju dušu. Sudbina će vas za to dobro nagraditi.

U ljubavi treba da se čuvate konflikata, naročito tokom leta. Teškoće na poslu mogu se javiti u septembru, a mogući su i sukobi sa porodicom i prijateljima.

Na vama je da se potrudie da uklonite sve spoljašnje faktore koji utiču na odnose sa voljenim osobama i sve bi trebalo da bude u redu.
Lav
Za pripadnike ovog znaka ovo će biti emotivno prilično stresna godina, dok ćete na polju karijere izuzetno napredovati.

Moguće je i dugo, zanimljivo putovanje. Sve probleme na poslu rešavaćete lako, ali u avgustu ćete primiti vesti koje će bitno uticati na sve planove koje ste imali.

Dva puta u toku godine (u martu i decembru) bićete savladani emocijama zbog uspomena iz prošlosti i to će biti vaš najosetljivi period.

Ne dozvolite da to utiče na ostale aspekte vašeg života, jer se sve lako može okrenuti u negativnom smeru.
Devica
Početkom godine vaša kreativnost će posustati, pa tada ne bi valjalo da započinjete nove poslove. Koncentrišite se na završavanje starih.

Sasvim je izvesna dobra finansijska stimulacija, zahvaljujući vašem trudu u 2020. godini. Prva polovina godine je i period kada će se odnosi sa porodicom dodatno učvrstiti, a ako je bilo konflikata, tada će se razrešiti.

U avgustu vas čeka velika, ali neodložna kupovina, pa na vreme počnite da štedite. U oktobru stižu nevolje – shvatićete da su mnoga obećanja bila prazna, zbog čega ćete se osećati nemoćno i frustrirano.


 
Vaga
Na poslu ćete uživati u prijatnoj, prijateljskoj atmosferi. Sa druge strane, moraćete maksimalno da se posvetite porodici, posebno starijim članovima.Pored toga, bavićete se neplaniranim renoviranjem i kupovinom, što će vas učiniti srećnim. Moguće su bezrazložne ljubomorne scene od strane partnera, ali te trzavice će brzo proći.
Škorpija
Uz malo pritiska i puno samopouzdanja, vas ove godine čeka čista sreća. Ipak, nemojte leteti u oblacima – šansa za nesreću u martu je veoma visoka.

U porodici će vladati mir, a kako godina odmiče, finansijska situacija će se sve više popravljati.

Za vas je važno da ne verujete svakoj informaciji koju dobijete, jer će mnoge od njih biti maliciozne i potpuno neistinite.

Početkom godine predstoji vam uspešno putovanje. Moguće su neke poteškoće na poslu, koje će se intenzivirati u zimskom periodu.
Strelac
Početak i kraj godine doneće vam veliku sreću i uspeh, ali sredinom godine suočičete se sa finansijskim teškoćama. Mogući su konflikti i tenzija na emocionalnom i porodičnom planu.

Mesec jul možete lako da iskoristite da preokrenete stvari u svoju korist, samo treba dovoljno da se potrudite.

Krajem avgusta moguća je strasna avantura, koja će se završiti totalnim razočaranjem.


 
Jarac
Život svakog pojedinca rođenog u ovom znaku biće totalno drugačiji, sve zavisi od datuma vašeg rođenja. Neke Jarčeve čeka velika sreća, a druge totalni kolaps.

Ipak, svaki predstavnik znaka Jarca sreću može da pronađe u kretivnosti i ljubavnim vezama. Krajem godine mogući su zdravstveni problemi, pa je ključno da se što pre posvetite prevenciji.

Oni Jarčevi kojima će sreća biti naklonjena imaće veliki uspeh na poslu i čeka ih novčani dobitak u porodici.

Oni kojima sreća nije naklonjena, ipak će osetiti radost u maju, ali će morati naporno da rade kako bi održali kvalitet života.

Najteži period za vas je od juna do avgusta 2021. U novembru može doći do velikih problema na poslu.
Vodolija
Predstavnicima ovog znaka čitave godine će nedostajati vremena da završe sve što su planirali i sve što im je nametnuto.

Druženja će biti manje nego inače zbog previše obaveza, a sva pažnja biće usmerena na posao. Morate da radite na smirenju i da ne dozvolite da se previše nervirate, jer vas to može dovesti u neprijatne situacije.

U maju i julu se posebno čuvajte brzopletih odluka – to će uglavnom biti loši potezi. Krajem godine predstoji vam veći gubitak.

Pazite se novih komšija.
Ribe
U aprilu vama stiže olakšanje – stresnom periodu je kraj. Dominiraće sreća, harmonija u ljubavnim odnosima, lepa komunikacija s prijateljima, ali i prilika da rešite porodični problem koji već dugo traje.

Što se tiče finansija, neophodan je oprez, naročito tokom oktobra. U poslednjem mesecu 2021. godine raste rizik od nezgoda.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>