Style

Ljubav

Dnevni astro izvestaj za 15. oktobar: Ne zaboravite na ono sveto!

Dnevni astro izvestaj za 15. oktobar! Merkur vec vrckavo igra po živcima. Otvara put istine koja zna da zaboli. Nervoza i iskusenja, žurba i pritisci. Treba biti mnogo duhovno jak da se izdrže ova iskušenja, gde se na sitnicama pada. Danas i pod aspektom Sunca i Plutona u kvadratu otvara se jos jedno polje saznanja. Ne zaboravite na ono sveto, a to je ljubav!

Dnevni astro izvestaj za 15. oktobar: Ne zaboravite na ono sveto! Svet Plus




Otvorena neprijateljstva, ljubomora i " ludaci" koji šetaju po kiši. Ako ne možeš nekome da pomognes, distanciraj ga da se sam leči. Jer danas i dobronamerni, pošteni, oni koji vole ovaj svet najviše mogu biti meta najgorih. 


Velike političke igre, izazovi, tajne koje negde izlaze kad se najmanje očekuje. Mnogi zbog ambicija i želje za uspehom mogu da zaborave na ono sveto, ali ono najlepše - Ljubav. 

Osećaj nekog unutrašnjeg mučenja zbog postupka drugih. Analiza šta je to trebalo uraditi, da se neke stvari ne ponove. A danas nam zvezde poručuju, baš ništa, samo ostati zdrav u negativnom okruženju i pojedincima koji teraju ostale da propadnu. Izbegavati ozbiljna trošenja u želji da budete ispravni. Čuvajte sebe...


Mesec  od 8h u znaku Vage. Spreman za sutrasnji Mlad Mesec iako pod velikim emotivnim izazovom. Razumevanje na testu. Istina koja izlazi i negde donosi ozbilunu uznemirenost i pitanja:


 Zasto, zbog čega? 






U osetljivosti partnerski odnosi, društveni odnosi. Danas treba podići svoju svest i svoju snagu na maksimum. Ko tebe kamenom ti njega osmehom i produziti dalje, bez svadje i bez opravdanja. 

Ako prolazite kroz neki tezak period, odlicno vreme da kupite sebi neku lepu stvar, prosetate na mesto koje volite ili napravite neku oazu gde ćete sami imati svoj ključ mira.

Danas je dobro sebe maksimalno zaposliti da se ne misli o tome šta se to dešava. Mnogo pitanja sa skrivenim odgovorima. Strahovi praceni ozbiljnom mukom. Neko će danas morati da dokazuje da je rodjen nevin i da ne zna šta je zapravo loš svet, ali da ne želi da učestvuje u kolektivnom vampirizmu.


Ipak, koliko god su stvari napete, loše ne zaboravite da smo u ciklusu velike transformacije i lične promene. Bol je negde uvek potreban ka oslobadjanju od najgoreg. I ne zaboravite, da koliko god stvari loše napreduju, vi ste ti koji ste to prepoznali i našli put da krenete dalje. 



Srećan dan, uz jake duhovne poruke neba da je svet lep pored blagih, poštenih, umerenih, iskrenih, otvorenih...









 

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>