Region

Svet

Hoće li biti dočeka Nove 2020. godine?! Pevači zakazali nastupe!

Epidemija koronavirusa u našoj zemlji traje već mesecima, a pandemija u svetu ne nagoveštava da će u skorije vreme doći do smirivanja situacije. Hoće li biti dočeka Nove 2020. godine?! Pevači zakazali nastupe u najluđoj noći, samo ih jedno pitanje muči!

Hoće li biti dočeka Nove 2020. godine?! Pevači zakazali nastupe! Svet Plus




Iako su se neke stvari vratile u "normalu", Krizni štab svakodnevno apeluje na to da moramo biti odgovorni. Rad ugostiteljskih objekata je za sada ograničen do 23 časa a svi se pitaju jedno - da li će biti dočeka Nove godine?

Poznato je da naše zvezde mesecima unapred zakazuju provod u najluđoj noći, ali zbog celokupne situacije, to sada nije slučaj. Ipak, ima onih koji su "tezge" već zakazali.


Beograd će, kao i uvek, biti mesto dobre zabave, pa su tako u mnogim luksuznim hotelima, klubovima, restoranima već osvanule ponude za doček, a cene variraju - od 29 evra pa naviše, u zavisnosti ko šta voli.




 



Ceca Ražnatović, Radiša Trajković Đani, Aleksandra Prijović, Edita Aradinović, Darko Lazić, Dara Bubamara, Biljana Sečivanović, Jelena Kostov i drugi su već zakazali nastupe za doček, ali retko ko je od njih zapravo reklamirao gde će pevati.


Da li je razlog tome što ne znaju da li će se za doček raditi, pa žele da budu obazrivi i ne najavljuju nešto što se možda neće ni desiti?






 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>