Zadruga

Parovi

Ljupka Stević u rijalitiju Zadruga 4! (VIDEO)

Takmičari s velikim nestrpljenjem očekuju večerašnju žurku za koju će i ovoga puta biti zadužena popularna muzička imena sa domaće javne scene. Ljupka Stević u rijalitiju "Zadruga 4"! 

Ljupka Stević u rijalitiju Zadruga 4! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
Utorak je dan kada se u rijaliti programu "Zadruga 4" održava žurka tokom koje se stanari Bele kuće sjajno zabave.Takmičari s velikim nestrpljenjem očekuju večerašnju žurku za koju će i ovoga puta biti zadužena popularna muzička imena sa domaće javne scene.

U "Zadrugu" ove večeri, odmah nakon emisije "Amidži šou", ući će pevačica Ljupka Stević koja je poslednjih nekoliko nedelja veoma aktuelna zbog skandala koji je izazvala. Podsetimo, Ljupka je nedavno uništila automobile svom dugogodišnjšem, sada već, bivšem oženjenom dečku zbog čega je dosela u žižu domaće javnosti.


Osim Ljupke Stević, zadrugare će ove noći zabavljati i njen kolega Amel Ćeman Ćemo. Međutim, to nije sve! Veliki šef je pripremio i još jednog gosta večeras na žurki, a reč je o DJ Đolixu koji će stanarima impresivnog rijaliti grada puštati aktuelne svetske i domaće hitove.Ostanite uz program TV Pink, a večeras odmah nakon emisije Ognjena Amidžića "Amidži šou" uživajte u još jednoj sjajnoj žurki u "Zadruzi".


  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>