Region

Svet

Region

Državni službenik sezona 2, druga epizoda! (VIDEO)

Državni službenik sezona 2, druga epizoda! Lazar se bori sa ženinom izdajom i utehu nalazi u Milici. Izgubljen u svojoj letargiji dok jedne večeri ne dobije poziv koji će promeniti sve.

Državni službenik sezona 2, druga epizoda! (VIDEO) Screenshoot/Youtube







Raspisani su predsednički izbori. Služba pomno prati celu situaciju, kao i dolazak ruske privatne bezbednosne agencije na čelu sa Atamanom Krilenkom koja je stigla u Srbiju, na skup Srpskog Otadžbinskog saveza.

U kolegijumu umesto Lazara, koji je na kraju prošle sezone napustio Službu, sada je novi agent Nebojša koji pokušava da sagradi odnos poverenja sa Krletom i Ljubom kojima je sad neposredni pretpostavljeni. Po Milojevićevom nalogu oni prate rusku delegaciju. Lidija stupa u kontakt sa bivšim momkom Ognjenom koji je upozorava da će se desiti nešto veliko za bezbednost čitave zemlje. 


Lazar i Ana se zbog sina trude da funkcionišu kao normalna porodica ali je predubok jaz između njih. Lazar se bori sa ženinom izdajom i utehu nalazi u Milici. Izgubljen u svojoj letargiji dok jedne večeri ne dobije poziv koji će promeniti sve.













Pored toga što se za cenu ne pita, jedno pitanje biće neizostavno u drugoj sezoni – A ZA KOGA TI RADIŠ?

Gledaćemo odgovore na njega svakog vikenda, i subotom i nedeljom, od 21 čas. Vidimo se kraj malih ekrana!



Uloge tumače:

Milan Marić, Nebojša Dugalić, Vaja Dujović, Nenad Jezdić, Radovan Vujović, Žarko Laušević, Aleksandar Berček, Marko Baćović, Milena Radulović, Marta Bjelica… 



 


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE



 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/tvinemania.rs

Povezane vesti:


>