Style

Ljubav

Nedeljni horoskop od 12. do 18. oktobra! Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Nedeljni horoskop za period od 12. do 18. oktobra 2020. godine! Lavovi, kratki bljeskovi strasti možda mogu da vas pokrenu kada je ljubav u pitanju... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka...

Nedeljni horoskop od 12. do 18. oktobra! Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Svet Plus






LAV

Hrana

Još ove nedelje Sunce vaš vladar, nalazi se u znaku Vage, koji vama i ne odgovara baš energetski, jer se često osećate umorno i izduvano. Potrebno vam je nešto da vas „digne“, pa pokušajte da pojačate ishranu jajima, orašastim plodovima, crnom čokoladom, spanaćem, džigericom



Ljubav

Kvadratni aspekt Sunca koje vlada vašim znakom sa Saturnom, planetom koja vlada partnerskim odnosima baš I ne govori o najpodsticajnijem periodu u kojem je vaš odnos sa voljenom osobom. Ovo su aspekti teškoće, ograničenja, neke suvoparnosti koja se provlači kroz vašu vezu. Akcenat se baca na odgovornost I na poštovanje, a ljubav I pažnja nekako izostaju. Kratki bljeskovi strasti možda mogu da vas pokrenu….Slobodni Lavovi – flertići da, avanturice da. Sve nešto na sitno I sićušno da. Stabilnosti, prave emotivne povezanosti I koraka ka dubljem vezivanju sa nekim – trenutno nema.



Posao

Mnogo nerviranja, naglašeno buntovništvo I tvrdoglavost, potreba da promenite nešto ili da radite stvari na svoj način a ne kako vam drugi “diktiraju”. No, malo je verovatno da bilo šta konkretno možete promeniti u ovoj radnoj sedmici. Na kraju će se sve svesti na to da ćete igrati onako kako drugi sviraju, nezadovoljni I količinom obaveza a nezadovoljni I vašom ulogom u svemu ovome. Neki Lavovi mogu ući u fazu kada na dnevnoj bazi ne osećaju više podsticaj da se angažuju I posvete svom poslu.



Novac

Prilivi su korektni, ne veliki ali dovoljni za vaše potrebe.



Zdravlje

Pad imuniteta, umor. Kod starijih – problemi sa kičmom.

 



DEVICA

Hrana

Teško je održati balans po pitanju ishrane, kada je čovek okupiran problemima ili je u nekom intenzivnom stanju, zar ne? Tako i vi ove sedmice – povremeno se „pogubite“, odete u neku rasejanost i zamišljenost, a na hranu zaboravite…



Ljubav

Realno gledano – sve je u redu u vašim partnerstvima. Ja ne mogu da kažem da će biti savršeno, ali će biti dobro I zato nemojte tražiti dlaku u jajetu I nekim sitnicama okupirati svoje misli, od detalja ne videti šumu. Ne preispitujte sve, ne analizirajte – pokušajte da se opustite I uživate u onome što se dešava. Nemojte meriti ko je koliko dao ljubavi i pažnje i koliko se ko trudi. I ne, ne vraćajte se na teška pitanja koja se vezuju za vaš odnos – opet ćete se saplesti na njima, pustite ih. Slobodne Device – privlačite nove emotivne prilike, ali i dalje gledate u prošlost. Ne bavite se onim što je bilo, nije vredno truda.



Posao

Ni na poslu nije toliko loša situacija. Ok, ima sporosti kada je potrebna brzina a isto tako – u momentima kada vam je najviše potrebno da budete skoncentrisani dešava se more situacija oko vas koje vas destabilizuju, ali šta sad. Niste prvi put u ovakvoj fazi, naučili ste valjda do sada da se sa time izborite. Venerom u svom znaku privlačite pozitivne prilike, ljude i dešavanja – ona vam daje mogućnosti da korak po korak dođete do svojih ciljeva. Ok, vaš vladar kreće unazad – momenat da rešite prošle propuste.



Novac

Mlad Mesec u vašem polju finansija doneće neke malecke pomake na bolje.



Zdravlje

Uglavnom ste dobro. Sitne tegobe vezane za organe za varenje i urinarno genitalni trakt.





 




VAGA

Hrana

Za vas je sada najbolja varijanta da jedete manje obroke, da uzimate dosta tečnosti i da izbegavate premasnu ili prezačinjenu hranu. Manjih tegoba sa varenjem bi moglo biti, a da biste izbegli nadimanje – ne jedite na brzinu i dobro zažvaćite svaki zalogaj

Ljubav

Još jedna sedmica u kojoj se vaši emotivni odnosi ozbiljno preispituju. Sve ono što je nestabilno I trulo neće preživeti ovu nedelju I period koji je tek pred nama, koliko god vi vagali I bili neodlučni. Ukoliko je vaša veza suštinski dobra, svakako će u ovoj sedmici biti nekih momenata koji će vam doneti nesigurnost, razmišljanje I analiziranje I partnera I vas I vašeg odnosa. Ali, to analiziranje će ići u pravcu da neke situacije popravite I poboljšate. Slobodne Vage – ukoliko želite strast, to možda I možete da dobijete. Ukoliko pak hoćete stabilnu novu emotivnu priču – e, to teško da će da bude.



Posao

Lepo će vas ova sedmica saplitati. Sve će vam biti teško, imaćete problem da se pokrenete a organizacija posla će verovatno biti misaona imenica. Previše ćete razmišljati, premalo delati. Okupiraćete svoj mozak nekom situacijom I u potpunosti se zabagovati po tom pitanju, ujedno propuštajući stvari na koje možda morate mnogo da obratite pažnju. Ispetljaćete se vi nekako iz svega ovoga ali kada na kraju radne nedelje sve saberete I oduzmete shvatićete da ste napravili mnogo propusta I grešaka.


Novac

Stišćete se I štedite…..a onda sve potrošite u deliću sekunde na neke gluposti.

Zdravlje

Problemi sa kičmom I organima za varenje. Naglašen umor I nemotivisanost.

 




ŠKORPIJA

Hrana

Škorpije itekako moraju da obrate pažnju na svoj način ishrane. Kad god „skrenete“ sa nekog pravog puta, imaćete stomačne probleme. A u ovoj nedelji ste skloni da vrludate I ne osluškujete na pravi način potrebe svog organizma.



Ljubav

Merkur u vašem znaku kreće retrogradno, vaš vladar Mars već duže vreme je isto u retrogradnom hodu – Škorpije će itekako biti sklone da se vraćaju u prošlost, a obzirom na to da je sumnjičavost kod vas sada prenaglašena – vi ćete meriti I odmeravati svaku partnerovu reč I  postupak od samog početka vašeg odnosa I slagati je u mozaik. I neki od tih mozaika neće biti lepi ni malo. Savet je da sve vaše sumnje ostavite po strani I date vremenu šansu da ih potvrdi ili opovrgne. Slobodne Škorpije – jedna osoba vas strašno privlači a istovremeno imate more pitanja u vezi nje na koje ne možete sada dobiti odgovore.



Posao

Dok se vi bavite teorijama zavere I okupirate svoj mozak pitanjima na koja sada ionako nećete dobiti odgovore – u poslu pravite greške I kasnite. Ne uspevate da se fokusirate, ne uspevate da posvetite punu pažnju onome od čega se živi I brljate. Opasuljite se dok je vreme i prekinite da se bavite nebitnim stvarima. Čak i u trenucima kada ste najviše posvećeni poslu i obavezama, imaćete kikseve – neki put ćete vi biti krivi, ali biće i situacija u kojima vas drugi sputavaju i sapliću.



Novac

Ovde je situacija onako, nije loše.

Zdravlje

Stres, umor, problemi sa spavanjem.

 



 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>