Region

Svet

Region

Velika glumačka imena u napetom trileru Kosti!

Velika glumačka imena u napetom trileru "Kosti"! Mnoge će, ipak, zaintrigirati lik kojeg tumači Dragan Mićanović. Prisećajući se rada na ovoj seriji, Mićanović kaže da je od čitanja prvih stranica scenarija pa sve do poslednjeg usnimljenog kadra, bez da se pravi „Englez“, bila čast biti deo serije „Kosti“.

Velika glumačka imena u napetom trileru Kosti! Promo




Surovu, ali realnu priču pretočenu iz pera Nikole Kolje Pejakovića u seriju „Kosti“ dočaraće velika i iskusna, ali i glumačka imena za koja će regija tek čuti. Dobra podela bila je preduslov za kvalitetan dramski komad, a upravo to je i garancija uspeha novog domaćeg trilera.

U glavnim ulogama naći će se Jovo Maksić i Ljubiša Savanović, koji tumače Kostu Govorušu i Kostu Gajića. U stopu će ih pratiti veterani scene Aleksandar Đurica, Boris Isaković, Dejan Aćimović, Nikolina Friganović, ali i mlade glumice Milica Janevski i Lea Sekulić. 








Mnoge će, ipak, zaintrigirati lik kojeg tumači Dragan Mićanović. Prisećajući se rada na ovoj seriji, Mićanović kaže da je od čitanja prvih stranica scenarija pa sve do poslednjeg usnimljenog kadra, bez da se pravi „Englez“, bila čast biti deo serije „Kosti“.


 


„Ne dobijaju se često ovakve uloge koje su pravi glumački izazov. Mene to jako inspiriše, kada lik od vas zahteva da čak i osmislite jezik kojim on komunicira, način kako hoda. Uživao sam, zaista“, govori Mićanović i dodaje da „Kosti“ donose priču o mračnim likovima koji kroje život, u vrtlogu politike, kriminala i potpune odsutnosti morala, dok istovremeno čiste i obespravljene duše pokušavaju da u tom vrtlogu opstanu.

Na stranu negativaca, ali onih koji su to postali zahvaljujući društvu, ulogom će se svrstati i Nikola Rakočević. U seriji „Kosti“, Nikola ulazi u lik mladog i poletnog biznismena koji je malo toga ostvario zahvaljujući sopstvenom radu. Za priču kaže da je autentična, a uloga drugačija od onih koje je do sada igrao.

„Iako je bilo sličnih, ali nikako istih, ovaj lik je poseban i ima neki svoj šarm. Serija se bavi životom i u tom smislu je kvalitetna, važna i dragocena. Ovde se radi o životu iz različitih aspekata, što je prepoznalo dosta glumaca, kao i ljudi koji su radili na seriji“, kaže Rakočević.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE




 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>