Region

Svet

Region

Državni službenik - druga sezona, prva epizoda, 10. oktobra!

Kriminalistički triler "Državni službenik" okupio je na jednom mestu glumačke veličine kao što su Aleksandar Berček Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Nenad Jezdić, ali i mlađe glumce: Milana Marić, Petra Benčinu,Ljubomira Bulajica Martu Bjelicu, Milenu Radulović, koji svojom zapaženim glumačkim umećima postaju miljenici publike. Druga sezona počinje 10. oktobra na Super Star kanalu.

Državni službenik -  druga sezona, prva epizoda, 10. oktobra! Screenshoot/Instagram



Prva sezona serije "Državni službenik" bila je dovoljna da stekne mnogobrojnu publiku, ali producent kao i glumci koju tumače neke od glavnih uloga ove sve popularnije serije, sigurni su da će "Državni službenik" tek naići na odjek u našoj zemlji, ali i regionu o čemu je govorio i izvršni direktor Telekoma.

Kriminalistički triler okupio je na jednom mestu glumačke veličine kao što su Aleksandar Berček Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Nenad Jezdić, ali i mlađe glumce: Milana Marić, Petra Benčinu,Ljubomira Bulajica Martu Bjelicu, Milenu Radulović, koji svojom zapaženim glumačkim umećima postaju miljenici publike.







Ne propustite prvu epizodu druge sezone serije "Državni službenik" u subotu 10. oktobra u 21 čas na Super Star kanalu, posle desete epizode serije "Močvara".



Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE







 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>