Zadruga

Parovi

Zadruga - Milan Janković Čorba: Moje odrastanje uopšte nije bilo lako! (VIDEO)

Gost emisije "Intervju" bio je Milan Janković, hip-hop muzičar poznatiji kao Čorba. On je sada učesnik rijalitija "Zadruga 4" koji je juče imao sukob sa Vladimirom Tomovićem. Nadimak je dobio u zavičaju, zato što je bio veliki poštovalac Riblje Čorbe. Moje odrastanje uopšte nije bilo lako!

Zadruga - Milan Janković Čorba: Moje odrastanje uopšte nije bilo lako! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Sa Borom Đorđevićem se sprijateljio i snimio numeru "Gnjilane 2". 

Čorba je do sada je objavio više rep hitova u kojima na moderan i alternativan način govori o globalnim problemima mladih, ali i o problemima njegove generacije na Kosovu i Metohiji. 

Peva o prolaznosti života u kojem se ništa ne menja. Za njega je svaki korak života u zatvorenoj i statičnoj sredini koja je stvorena posle 1999. godine inspiracija. Ono što se Milan trudi da ubaci tokom svog rada jesu ljudi iz njegovog okruženja, pa se u mnogim njegovim spotovima može videti običan narod, pre svega omladinci iz Šilova i okoline. 

Uspeo je kao problematični klinac da pređe trnovit put pun izazova i da se ostvari u svom poslu, danas je glavni kuvar u Kuvajtu i postao je čovek. Ne zaboravlja svoju porodicu, drugare i svoje Šilovo. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.



 



Podsetimo se:

Na samom kraju emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do žestokog sukoba između Vladimira Tomovića i Milana Čorbe.

- Zbog ovakvih smo izgubili Kosovo! - dobacio je Tomović izrevoltiran Čorbinim izlaganjem.

- Pa ja ceo život živim na Kosovu, p*čko smrdljiva! - uzvratio je Čorba

Milan Milošević je odmah prekinuo sastanak i najavio da će doći večeras, jer je četvrtkom na programu televizije Pink u Zadruzi emisija "Gledanje snimaka" ali se njihov sukob nastavio, što možete videti u nastavku.



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>