Region

Svet

Malo ko zna da je Viki Miljković Tašketu druga žena! Evo kakva je maćeha!

Poznata folk pevačica Viki Miljković u braku je sa kompozitorom Draganom Taškovićem Tašketom od 1994. godine, a u njemu su dobili sina Andreja, koji je nedavno napunio 13 godina. Malo ko zna da je Viki Miljković Tašketu druga žena! Evo kakva je ona maćeha!

Malo ko zna da je Viki Miljković Tašketu druga žena! Evo kakva je maćeha! Screenshoot/Instagram




Andrej Tašketu nije jedino dete. Naime, Viki Miljković je Tašketu druga žena, a iz prvog braka ima ćerku Jelenu, koju retko viđamo u javnosti.


Ona živi i studira u Nemačkoj, a kada god je u prilici provodi vreme sa ocem, maćehom i polubratom u Beogradu.

Viki je jednom prilikom otkrila da ima sjajan odnos sa Draganovom ćerkom.

- Naš sin i njegova sestra po ocu fenomenalno se slažu. On ide u nemačku školu, a ona mu pomaže oko domaćih zadataka i jezika. Jelena u Beograd dolazi samo tokom raspusta, pa on ima potrebu da je grli i ljubi, ali i da se svađa s njom. Naprosto vidi da se braća i sestre svađaju pa tako i on iz čista mira izmisli neki razlog da se sporečkaju. Izuzetno su vezani jedno za drugo - pričala je Viki i otkrila kakav je njen odnos sa Tašketovom ćerkom iz prvog braka.


 



- Ona je odrastala zajedno s nama. Ne volim da pričam o odnosu koji imamo jer su s tim dobro upoznati ljudi iz našeg okruženja. U jednom trenutku nas dve smo kao majka i ćerka, a u sledećem već kao drugarice ili sestre. Nas dve zaista imamo divan odnos - dodala je pevačica.  




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/story.rs

Povezane vesti:


>