Region

Svet

Era Ojdanić: Ne znam ko je Snežana, svi me zovu i pitaju zašto je robijala!

Učešće Snežane Ojdanić u rijaliti šou-programu "Zadruga" privuklo je pažnju mnogih, ali, iako ona sama tvrdi da joj je pevač Era Ojdanić rođak, on sam, ali i članovi njegove porodice to poriču. Ne znam ko je Snežana, svi me zovu i pitaju zašto je robijala!

Era Ojdanić: Ne znam ko je Snežana, svi me zovu i pitaju zašto je robijala! Screenshoot/Instagram
- Ja imam 50 godina i u životu nisam čula za tu Snežanu. Eto... Danas svaka šuša može da uđe u rijaliti i predstavi se kao Erina rođaka. Sramota me je kad čujem da je robijala i da je bila u belom roblju. Kalja nam prezime, a i ne znamo ko je ta žena. Ovo je strašno šta se radi, moj tata će biti šokiran", ispričala je Erina ćerka Milica, a pevač se nadovezao rečima:- Čuo sam da je ta žena ušla, ali sam šokiran da je ostavila moj kontakt da je podržavam. Pošto ne znam ko je u pitanju, zvao sam neke rođake da se raspitam. To što se isto prezivamo ne znači da smo brat i sestra. Bože sačuvaj!- Raspitivao sam se ovde po Crnoj Gori, jer sam došao da poplaćam poreze i račune, i saznao sam da ta Snežana lepo peva i da joj je brat pevač. Eto, po muzičkoj liniji možda i jesmo rod, ali toliko dalek da se i ne poznajemo. Pa, ja ne mogu da živim od poziva, svi me zovu da me ispitaju ko je ona, pa kako je robijala, pa zašto je tetovirana i muškobanjasta - dodao je revoltirano Era Ojdanić.

- Ma, idi, bre, toliko me nisu zvali ni kada sam koronu imao i ležao u bolnici. Ne mogu da objasnim ljudima da ne znam o kome me pitaju. Baš mi žena napravi problem! 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>