Region

Svet

Branio se na sudu! Šta je Rasta rekao o dileru droge!

Branio se na sudu! Šta je Rasta rekao o dileru droge! Ispričao je da je marihuanu prvi put probao kada je imao 13 godina, da je početkom septembra nabavio oko 800 grama skanka

Branio se na sudu! Šta je Rasta rekao o dileru droge! Screenshoot/Instagram




Reperu Stefanu Đuriću Rasti određen je pritvor od mesec dana, nakon što je policija kod njega našla pet grama marihuane, a potom i oko 600 grama skanka u njegovom stanu.


Više javno tužilaštvo stavilo je Đuriću na teret krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojne droge, a kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje od izvora bliskog reperu, Rasta se pred sudijom branio da je oko 800 grama skanka nabavio početkom septembra, da je drogu platio oko 2.000 evra i da je nikome nije dao na korišćenje. Osim toga, Rasta pred sudijom nije želeo da otkrije ime osobe od koje je kupio drogu, jer se, kako je objasnio, plaši za svoju bezbednost, naveo je naš izvor.


- Rasta je nekoliko sati pred sudijom davao svoj iskaz i tada je do detalja ispričao kada i kako je nabavio drogu, koliko ju je platio... Iako je mnogima teško da poveruju da je 600 grama skanka, koliko je otprilike pronađeno u njegovom stanu, bilo za ličnu upotrebu, Rasta je dao svoje objašnjenje i za to. Rekao je da je otprilike početkom septembra nabavio oko 800 grama skanka i da je, za manje od mesec dana, sam potrošio oko 200 grama - rekao je za „Alo!“ izvor blizak reperu i otkrio da Đurić ni po koju cenu nije želeo da otkrije ime dilera od kojeg je nabavio drogu.











- Iako se tereti za teško krivično delo za koje je zaprećena kazna od tri do 12 godina zatvora, Rasta nije želeo da kaže ko mu je prodao drogu. Situacija u kojoj je nije nimalo naivna, a on je uplašen za svoju bezbednost, ali i bezbednost svoje porodice, pogotovo što neće moći nikako da ih zaštiti dok je u pritvoru. Ali, iako nije hteo da oda svog dilera, ipak je ispričao da je drogu platio oko 2.000 evra - rekao je izvor „Alo!“ i objasnio kako je Rasta potkrepio svoju odbranu da je droga koja je pronađena kod njega bila za ličnu upotrebu.


- Iako se logično nameće pitanje kakav kapacitet čovek treba da bude pa da mu 600 grama skanka bude za ličnu upotrebu, Rasta se pravdao činjenicom da već dugo konzumira marihuanu. Ispričao je da je marihuanu probao sa 13 godina i da od tada nije prestajao, ali i da nikada nije probao nijednu drugu nedozvoljenu supstancu. Osim toga, Rastu tužilaštvo tereti i za stavljanje u promet opojne droge, a on se branio tvrdnjom da to nikada nije radio i da je čak otpuštao radnike iz svoje firme kada bi saznao da koriste opojne droge - ispričao je „Alo!“ izvor blizak popularnom reperu. 







 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>