Style

Ljubav

Pun Mesec nas čisti od svega! Uživajte u malim stvarima!

Pod uticajem smo Punog Meseca koji od prvog dana ovog meseca tera na neku svađalačku energiju i želju da se saberemo i pronađemo negde na nekom ćošku sebe. Pun Mesec nas čisti od svega! Uživajte u malim stvarima! 

Pun Mesec nas čisti od svega! Uživajte u malim stvarima! Svet Plus




Osećaj kao da su svi protiv nas, ali buđenja jeseni koje negde nikako da pokaže gde smo mi to, šta želimo. Uticaj Punog Meseca može da probudi i ono najbolje/ ali i najlošije u nama, pa smo u ciklusu dve energije gde itekako možemo da se saberemo i analiziramo šta to mi želimo? 

Ovaj Pun Mesec nas negde čisti od svega što smo nakupili kao teškoću koju osećamo od početka godine. Neke jake želje će pasti u vodu, ali možemo videti ponovo sebe u ogledalu sa željom da želimo nešto da uradimo za sebe...




 




Vikend koji je pred nama nosi pojačanu napetu energiju Meseca u znaku Ovna sa Marsom i Saturnom koji negde donosi osećaj ljutnje, usamljenosti i praznine sa kojom se moramo izboriti. 

Ipak Mesec menja znak od 17:15 i prelazi u hedonisticki znak Bik gde će nam doneti energiju da se malko opustimo i ne razmisljamo više toliko teško o svemu.

Mesec će biti u trigonu sa Venerom u Devici od 19:15 i donosi jednu prijatnu i pozitivnu energiju zadovoljstva, ali nesto lakšu kroz rad, finansije. 

Mesec će biti u praznom hodu i može doneti danas i malo veća usporenja u obavezama, ali energija neba za subotu je opustiti se, uživati u malim stvarima i dati sebi pauzu od svega! 





 

 

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>