Region

Svet

Ana Korać i njena objava o nagradnoj igri ne prestaje da se ismeva!

Bivša zadrugarka Ana Korać i njena objava o nagradnoj igri ne prestaje da se ismeva! U pitanju je skupoceni auto za samo 2.000 dinara. Ona je objavu posle samo nekoliko dana obrisala sa svog profila...

Ana Korać i njena objava o nagradnoj igri ne prestaje da se ismeva! Screenshoot/Instagram




Objava Ane Korać, na kojoj poziva svoje pratioce da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje sukopoceni automobil za samo 2.000 dinara izazvala je pravu "buru" na društvenim mrežama.


Naime, Koraćeva je objavila sliku na kojoj pozira na "besnoj mašini" i napisala sva pravila koja se moraju ispoštovati da bi regularno učestvovali u nagradnoj igri. No, auto nije jedina stvar koju ona nudi, već je najavila da srećnom pobedniku navodno sledi još jedno iznenađenje.

Međutim, Ana je objavu posle samo nekoliko dana obrisala sa svog profila, a njena objava uveliko se komentariše na Tviteru.


Ukoliko bi svako, dakle svih 5.000 ljudi, uplatilo 17 evra, došlo bi se do cifre od čak 85.000 evra.


Ana Korać nije potvrdila ove navode, ali je na svom storiju okačila video i poruku, koji je mnoge naveo da pomisle da je ovo istina.

- Budite strpljivi, jer čekao dozvolu kako bi sve bilo po pravilima -  stoji na jednoj objavi, a na drugoj se Ana vozi kolima, dok je preko snimka stavila uskoro, autić i poklon.








 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>