Style

Ljubav & Sex

Horoskop u oktobru najavljuje iznenađenja: Blizanci, Vaga, Strelac!

Blizanci, Vaga, Strelac! Horoskop u oktobru najavljuje iznenađenja! Neko će doživeti susret sa osobom svojih snova, a nekome se smeši novac koji nisu očekivali…

Horoskop u oktobru najavljuje iznenađenja: Blizanci, Vaga, Strelac! Svet PlusSve u svemu, za osobe rođene u znaku Blizanaca, Vage i Strelca, oktobar 2020. spremio je pregrš iznenađenja.


Blizanci
Blizanci po horoskopu za oktobar mogu da očekuju niz ekstremnih događaja i izazova, ali ne smeju da brzaju s odlukama. Dobro razmislite o svemu pre nego što krenete u akciju, a ako naletite na eventualne probleme, ne brinite i ne paničite jer ćete ih tokom ovog meseca sve brzo prebroditi.

Postoji mogućnost da upoznate osobu koja će vam biti velika podrška tokom života i koja će se naći tu kada vam bude najpotrebnije. Krajem meseca vas očekuje period promene i novih početaka.Vaga
Vage mogu da se nadaju ostvarenju nekih velikih želja i snova. Oktobar je idealan mesec za započinjanje novih poduhvata.


Moguće je unapređenje na radnom mestu i veći priliv novca, a nakon 20. oktobra smeši vam se susret s osobom koja će vam se jako svideti.
Strelac
Osetićete poboljšanje na polju finansija od 10. oktobra. Ovaj mesec je za Strelce jako povoljan jer će imati priliku da zarade novac kojem se nisu nadali.

Oktobar će za predstavnike ovog znaka biti mesec velikih promena na bolje. Posebno povoljni dani za vas su 28. i 29. oktobar. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Luftika.rs

Povezane vesti:


>