Zadruga

Parovi

Zadruga 4: Dragana otkrila šokantne detalje! Tri dana pred svadbu...

Dragana Mitrović je za crnim stolom u rijalitiju "Zadruga 4" otkrila nove šokantne detalje iz svog braka. Tri dana pred svadbu je rekao da me neće oženiti, bili smo u policiji..." Njeni cimeri su se podelili kada je mišljen je u pitanju, nastao je haos.

Zadruga 4: Dragana otkrila šokantne detalje! Tri dana pred svadbu... Screenshoot/Youtube




"Pitanja novinara" nikada zanimljivija! Novinari su uspeli da isprovociraju svakog od zadrugara, i svi su imali po neki komentar. Strasti su uzavrele, a ima još mnogo pitanja za sve! Naredno pitnje bilo pitanje Zorane Topalić, a bilo je za Draganu Mitrović:


Čuli smo tvoju priču, za muža, i gubitak deteta. Marko se oglasio, i priče se ne podudaraju. rekao ke da te nikada nije udario, da te držao kao malo vode na dlanu, istakao je da zbog toga nije radio, jer je hteo da bude sa tobom. Kako komentarušeš ovo?


Ja nisam htela da govorim ovo zbog roditelja, i imala sam konflikt sa Sandrom, i morala sam da kažem. Zamolila bih ga da ne priča laži, jer ću morati da ispričam sve. Bili smo dva puta u policiji. Moji roditelji nisu znali ni pola od ovoga. I recimo, neka se samo priseti, i ovo ću mu samo reći, dabi ućutao, jer ne želim da ispričam sve. To jutrom kada sma otišla u porodilište, neka se seti tog jutra, šta mi je uradio. Samo neka se seti, u kakvom stanju je došao, i šta mi je uradio.


Hajde, onda ti nama ispričaj tvoju priču. Dodao je da si više puta išla u Švajcarsku, i da si dolazila sa korekcijom nosa, sa novim usnama,a vraćala se bez para? - dodala je novinarka.


Da išla sam, to je dnevna varijanta posla. Vraćala sam se sa manje para, jer nisam radila na mestima gde se igra, gde su kokteli i to. Tri puta sa se vraćala kod istog gazde. Išla sam i u Nemačku i radila u šiša baru. Jesam uradila nos i usne, pa šta? - dodala je Dragana.


Rekao je da si ti podnela papire za razvod, a on je naglasio da si ti iste te papire povukla, pa reci, koji je razlog za to, nakon svega što si rekla? - glasilo je nardno pitanje.


Išla sam linijom manjeg otpora, razvela sam se a volela sam ga. Takva sam, kad volim, volim. To znaju i moji roditelji. Kad god smo se rastajali, molio je, plakao, govorio kako će se promeniti - rekla je Dragana.


Šta je uradio to jutro? -ubacila se Marija Kulić.






Terao me iz svoje kuće par puta, tri dana pred svadbu mi je rekao da me neće oženiti. Rekao je da neće da me vidi. I otišao iz kuće. Hoću da kažem samo, to jutro kad je došao, pravila sam se da spavam, jer je obično bio pijan. To jutro konkrento, imala sam bolove, razvlačio me po krevetu,, naterao me da se spakujem i odem kod svoje tetke. Onda je o zaspao, a mene je još više bolelo, nisam mogla da uzdržim, i rekao mi je da odem sa njegovim roditeljima, i tada sam izgubila dete - rekla je Dragana.


Šta je presudilo da se udaš za njega? Ako je pre braka bilo loše? - dodala je novinarka.











Morate da shvatite da sam bila trudna, bilo me sramota da dolazim . Bila sam jako mršava trudnica, bila sam loše, jako loše! Dolazim iz male srdine, to je problem, razumite me - dodala je. Potom pomenula njegovo ponašanje pre braka:


Svi su mi govorili da nije za mene, zabranio mi je da se parfemišem, izlazim, viđam se sa ljudima. Verovala sam da će se promeiti čovek, ostala sam trudna ubrzo - rekla je Dragana.


Niz zadrugara ju je osudilo, i pomenulo kako nije trebala da ostane u takvom odnosu. Umešalo se dosta njih, među njima Marko Đedović, Marija Kulić i mnogi drugi. Potom je Kristijan Golubović ohrabrio i podržao:


Koliko njih ostaje u braku zbog deteta! Svi! - dodao je Kristijan.


Mislila sam da će se promeniti kada dobije dete! Verovala sam da će imati osećaja, da će se urazumiti - branila se Dragana.


Potom je nastao opšti haos među zadrugarima. Paula Hublin, Sandra Rešić i Lepi Mića su je branili, dok su Marija i Marko držali svoj stav! Detalji u video snimcima:






 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>