Ostalo

Smeno

Ono što trebate raditi na KRSTOVDAN je da se radujete! (VIDEO)

Akatist časnom krstu počinje jednom moćnom rečenicom: "Raduj se, Raduj se, Krste, jer na Tebi Hristos, Bog naš, svojevoljno raširi ruke Svoje i izvrši naše spasenje!”. Ono što trebate raditi na KRSTOVDAN je da se radujete!

Ono što trebate raditi na KRSTOVDAN je da se radujete! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeOva molitva ima za cilj da podseti svakog vernika kako nas beznačajni problemi vuku na dno, a na svetu ima toliko stvari za radovanje.


Toliko stvari zbog kojih moramo i trebamo da se zahvalimo Bogu! Ono što je stvarno važno (porodica, deca, zdravlje, zdravi i živi roditelji, prijatelji) često uzimamo olako, a upravo je to ono na čemu trebamo da budemo zahvalni.

Neka zbog svega ovog Krstovdan bude dan ponovnog početka, dan radovanja, dan zahvalnosti… Razmislite dobro šta je to što vas čini istinski srećnim, podignite glavu ka nebu i iskreno se zahvalite Bogu.


Ali najpre, ne zaboravite da se radujete. Radujte se svaki dan, radujte se jer je Krstovdan, jer ste zdravi, jer imate nekoga koga volite i ko vas voli.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>