Zadruga

Parovi

Zadruga 4 izbacivanje: Mladen i Mitar napustili rijaliti! (VIDEO)

"Zadruga 4" vanredno izbacivanje održalo se noćas, pa su Mladen i Mitar napustili rijaliti. Kod Dušice Jakovljević u studio je stigao izbačeni zadrugar Mladen Rajković. Dušica je počela intervju sa Mladenom i postavila mu prvo pitanje.

Zadruga 4 izbacivanje: Mladen i Mitar napustili rijaliti! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Kako si se snašao? Kako ti je bilo? - upitala je Dušica

Ja sam lično očekivao da je drugačije, ovo nije kao na TV-u. Ja sam bio isti kao napolju. Teško je nespavanje, hrana, i sve to, ja lično moram da spavam duže. Ima lepih devojka u Zadruzi, ali više sam se borio za svoje preživljavanje. To je jako komplikovano - rekao je on.

Kakvi su međuljudski odnosi u Zadruzi? Pomirenje Paule i Frana, šta misliš ? - nastavila je Dušica da ispituje Mladena

Ja nisam očekivao da će se pomiriti, ali neću da se mešam u taj odnos. Ona to nije uradila u inat Anđelu, već je želela da ima neku sigurnost. Međutim Anđelo i Ivana su mi jako simpatični, ja sam lično za. Ja mislim da tu niko nikoga ne voli, ima simpatisanja, ali i foliranja - istakao je on.


Mladen je izneo i mišljenje o zadrugarima, a kako je to izgledalo, pogledajte u videu.


 




Još jedan izbačen zadrugar  noćas je Mitar Popović Pop koji je došao u studio kod Dušice Jakovljević.


Defintivno jedan dobar momak Zadruge. Zašto ti? - upitala je Dušica.


Ja se nisam snašao, bio sam to što jesam, to ljudima ne pije vodu, ali sam srećan najiskrenije što idem kući. Najmanje sam bio aktivan za crnim stolom, gledam svoj život, ne komentarišem ljude - rekao je Mitar.


Dušicu je zanimalo Popovo mišljenje o Moniki i Matoroj, kao i Aleksandri i Caru.


Sve to što se izdešavalo za ovih 15 dana je previše čudno. Ne znam da li se Monika zaljubila u Matoru. Ne znam šta da ti kažem o njima. Što se tiče Aleks i Cara to mi deluje jako fejk. Mnogo je nerealno sve to, od Paule, Frana, Anđela, Ivane. Ja mislim da se Anđelu dopada Paula. Pričao sam sa Franom, nije mi jasno što se pomirio sa Paulom ali on nju voli - rekao je Mitar.


Mitar smatra da se Paula kaje zbog cele priče oko Frana, nje i Anđela.


Ona za stolom deluje jako, ali van stola mi vidimo svašta tamo. Ona ima da kažem neki vid maske, gde ona pokaže da je možda čak i ranjena. Ona se kaje zbog Anđela - iskren je bio Pop.



Mitar je rekao ko su njegovi favoriti.


Moji favoriti su Kristijan i Miljana. Oni su pravi šoumeni. Miljanin odnos sa Mišelom je jako zanimljiv. NIje mi to jasno da li on koristi tu situaciju sa Miljanom, ali generalno on dobro varira u tom odnosu - istakao je Pop.




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>