Region

Svet

Bane Lalić & MVP sa drugarima predstavljaju album: Na slobodi! (VIDEO)

Bane Lalić & MVP sa drugarima predstavljaju album "Na slobodi" kroz mini koncert! Ovaj album posvećujem svim ljudima koji bez rezerve prate svoja osećanja - izjavio je kantautor Bane Lalić.

Bane Lalić & MVP sa drugarima predstavljaju album: Na slobodi! (VIDEO) Promo




Bane Lalić i MVP  ljubiteljima dobre muzike i pozitivne energije predstavljaju dugo očekivan koncert koji je snimljen u zanimljivom ambijentu istorijskog studija 6 PGP-RTSa. Prisutni drugari, mnogobrojne poznate ličnosti, su uživali u mini koncertu na kom je predstavljen album „Na slobodi“.

„ Svaka nota ima svoju boju, frekvenciju i vibraciju, i svi to prihvatamo na univerzalan i subjektivan način. Sloboda je to subjektivno, a ovaj album posvećujem svim ljudima koji bez rezerve prate svoja osećanja"- izjavio je kantautor Bane Lalić i dodaje:








„ Muzika je najkompleksniji medij i dok je slušamo prolazimo kroz razna raspoloženja. Koncert otvaramo pesmom „ Igraj sad, nije bitno ko svira „ sa kojom apelujemo svim autorima da vode računa na koji način se izražavaju kroz muziku. Industrijalizacija muzike nas sve više udaljava od samog korena i istine koje je jedini preduslov za prava i velika umetnička dela. Danas se tehnologija koristi pogrešno u cilju kratkoročnog i materijalnog zadovoljstva dok sa druge strane ostavlja velike duhovne praznine u samom čoveku te nas razdvaja, a nespaja! Naša muzika će uvek bezkompromisno predstavljati istinu, a ovaj koncert mi je posebno drag zbog prijatelja sa kojima smo delili energiju tog predivnog dana!" - zaključuje Bane.



 

Uživajte i širite, kako Bane voli da kaže „ Duh zajedništva i ljubavi kroz pesme“





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>