Region

Svet

Simić: Ne plašim se što će Ljupka Stević napisati knjigu! Pomoćiću joj!

Ljupka Stević i njen oženjeni dečko, general Dragiša Simić, danima su u žiži javnosti nakon što mu je u naletu besa, pevačica razlupala dva automobila. Ne plašim se što će Ljupka napisati knjigu! Pomoćiću joj!

Simić: Ne plašim se što će Ljupka Stević napisati knjigu! Pomoćiću joj! Screenshoot/Instagram

Kako je „Alo!“ pisao, Ljupka sada namerava da napiše knjigu o svom životu, čiji će dobar deo biti posvećen njenim emotivnim vezama, a pre svega desetogodišnjem odnosu sa Simićem.


- Zaista se ne ne plašim toga što će Ljupka napisati knjigu. Čak ću joj pomoći u tome - rekao je Simić, dok je na pitanje da li mu je supruga oprostila desetogodišnju preljubu, te da li se čuju nakon svega, kratko odgovorio.

- Čuo sam se sa suprugom, ali to je sve što ću vam reći.


S druge strane, Ljupka Stević , koja je počela da se zabavlja sa Simićem kada je imala 25 godina, planira da u knjizi iznese sve detalje njihovog desetogodišnjeg odnosa i ne samo da će opisati kako su se upoznali i koliko je Simketu trebalo da je osvoji, već će izneti i mnoge druge javnosti nepoznate stvari.


- Njih dvoje su planirali zajedničku budućnost i porodicu. Koliko je ta veza bila ozbiljna, svedoči činjenica i da je Simke upoznao njene roditelje i da je bio rado viđen gost u njihovom domu u Kostolcu, a Ljupka planira i da opiše detalje njihovog odnosa - nedavno ispričao je izvor „Alo!“.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo.rs

Povezane vesti:


>