Lepota

Ljubav

Šta konzumiraju vitke žene! Četiri namirnice za savršenu figuru!

Umesto grickalica i slatkiša, one radije posežu za ovim namirnicama! Šta konzumiraju vitke žene! Četiri namirnice za savršenu figuru! Njih mogu jesti u bilo koje doba dana, a to se neće odraziti na njihovu figuru...

Šta konzumiraju vitke žene! Četiri namirnice za savršenu figuru! Svet Plus




Svaka žena želi da ima vitku liniju, ali ne polazi svima to za rukom. Žene koje održavaju dobru kilažu, te nisu sklone gojenju, vode računa o ishrani, a konzumiraju određene namirnice više od ostalih.

 

Njih mogu jesti u bilo koje doba dana, a to se neće odraziti na njihovu figuru.



Avokado

 

Ovo tropsko voće je odličan izbor za zdravlje i mršavljenje jer sadrži malo kalorija, a bogato je dobrim masnoćama. 

 

Sadrži puno vitamina E i C, te kolagena, što je dobro za kožu. Zahvaljujući vlaknima daju osećaj sitosti.




 


Jogurt

 

Jogurt je mnogima omiljena namirnica, a pun je korisnih bakterija i vitamina.

 

U jednom istraživanju Univerziteta Harvard, Brown i Case Western Reserve  naučnici su istraživali navike konzimiranja kod više od 7000 odraslih ispitanika.

 

Osobe koje su svakodnevno najmanje dva puta konzumirale lagane mlečne proizvode, imali su 37 posto manji rizik od gojaznosti,  za razliku od onih koji su konzumirali manje tih proizvoda. Za to je zaslužan kalcijum iz mlečnih proizvoda koji podstiče sagorevanje masnoća. 




 




Ovsene pahuljice

 

Ukoliko želite zdrav doručak, uz koji ćete pritom i izgubiti kilograme, ovsene pahuljice su pravi izbor za vas. Još ako su u kombinaciji sa jogurtom, onda je još bolje.

 

Ovsene pahuljice daju osećaj sitosti i podstiču izmenu materija u organizmu, pokazuju brojne studije. Trebalo bi pojesti 11 grama dnevno  za dobar rezultat.



Zeleni čaj

 

Zeleni čaj je idealan za mršavljenje zahvaljujući katehinima, materiji koja podstiče gubitak kilograma. Pored toga, čaj nema kalorija, te ne utiče na kilažu.


Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>