Style

Ljubav

Kad žena Devica voli: Sve prednosti i mane veze sa njom!

Kad žena Devica voli... Žena Devica je dama koja živi za ljubav, tvrdi horoskop! Sve prednosti i mane veze sa ovim horoskopskim znakom! Ponekad previše i brine o bližnjima, te se oni mogu osećati sputano i psihički umorno.

Kad žena Devica voli: Sve prednosti i mane veze sa njom! Svet Plus





Devica je šesti znak Zodijaka i pasivan ženski zemljani znak promenljiv, melanholičnog temperamenta. 


Odgovorna je, brižna i veruje u pravu ljubav, praktičnu ljubav. Izuzetno je strastvena i intenzivna, i zahteva savršenstvo u ljubavnom odnosu.

 

Devica žena teži da analizira situaciju, tražeći mane, jačanje slabosti, i istraživanje emocija. Ona je uvek u ljubavi sa jednom osobom u isto vreme, i ne nosi njeno srce u rukavu, zavoleće jako tek nakon što duboko izanalizira tu osobu. S obzirom na to da je sklona analiziranju, nekada toliko pretera u tome da "guši" partnera nepotrebnim detaljima i sitnicama. Ponekad previše i brine o bližnjima, te se oni mogu osećati sputano i psihički umorno.



 


Ovaj znak Zodijaka se oseća najsigurnijom i najusklađenijom s energijom Svemira kada se ponaša u skladu sa dobrobiti svog organizma.

 

Devica je komunikativna i inteligentna. Puna je ideja, a samopouzdanje i motivacija je uvek guraju napred u realizaciju zacrtanog.


Šta očekuje od partnera?


Devici je kod partnera bitna stabilnost, odanost i iskrenost. Ne vezuje se tako lako, ali kada izjavi ljubav, onda je sigurna da zaista voli.

 

Preferira duge veze. Partner Device uvek može računati na to da će biti uz njega u dobru i zlu. Takođe, to očekuje i od partnera.

 

Najlepše se oseća u vezi sa zemljanim znakovima.





 




Odana i brižna

 

Devicu je romantična u vezi, ali mora da dozvoli partneru da se izražava  na svoj način, čak i ako za nju to nema smisla. Ako prihvati ljude kakvi zaista jesu, tada će biti imati bolju povezanost s partnerom.

 

Devica treba da nauči kako da otvori svoje srce, te bude ranjiva, posebno ako je u romansi sa vodenim znakom (Rak, Škorpija ili Ribe).

 

Sa druge strane, ako uđe u vezu sa vatrenim znakom (Ovan, Lav ili Strelac), trebalo bi da pokuša da bude spontana.

 

Devica se najugodnije oseća u društvu drugog zemljanog znaka (Bik, Devica ili Jarac) , ali  trebalo bi da iskazuje osećanja.

 

Ukoliko uplovi u vezu sa vazdušnim znakom (Blizanci, Vaga ili Vodolija), Devica treba da se trudi da bude strpljiva, odnosno da dozvoli partneru da sam dođe do nekih saznanja, prenosi astrologyanswers.com.


Pozitivne osobine:

 

inteligencija
intuicija
poštenje
pouzdanost
preciznost
strpljivost
darežljivost
opreznost
vernost
fleksibilnost

 





Negativne osobine:

 

kritičnost
perfekcionizam
tvrdoglavost
pesimizam
sklonost osuđivanju
skeptičnost
nefleksibilnost



 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>