Region

Svet

Region

Serija Močvara četvrta epizoda: Desilo se još jedno ubistvo…

Desilo se još jedno ubistvo… Nova kriminalistička serija "Močvara" već je sa prvim epizodama prikovala gledaoce za mali ekran, kako zastrašujućim scenama svirepih mesta zločina, tako i eksplicitnim scenama seksa između Gorana Bogdana i njegove partnerke Marte Bjelice. Serija Močvara četvrta epizoda! 

Serija Močvara četvrta epizoda: Desilo se još jedno ubistvo… Screenshoot/Instagram




U četvrtoj epizodi “Močvare” nestala je Ljubinka.

Boban i Milka je traže.

Mnogi porodični problem isplivavaju na površinu.

Desilo se još jedno ubistvo…




Uloge tumače: Goran Bogdan, Stefan Trifunović, Jana Bjelica, Boris Isaković, Dejan Dedić, Nada Šargin, Marta Bjelica, Dubravka Kovjanić, Bojan Žirović, Miona Marković, Svetlana Bojković, Ana Franić, Tamara Dragičević, Milutin Milošević, Olga Odanović…


Meni je svejedno kakvu scenu snimam, nije mi bitno da li su to intimne scene ili neke druge. Intimne scene nisu drugačije od bilo kojih drugih, a meni je bitno da ih napravimo što boljim za gledanje. Davno sam prestao da budem stidljiv - objasnio je Goran Bogdan i pohvalio svoju koleginicu:







- S Martom Bjelicom je bilo predivno sarađivati, smatram da je njena uloga odlična i apsolutno bitna kao moja. Ta linija i njihov bračni odnos su i te kako bitni za razvoj i Nikole kao lika i cele priče. A, Marta je, videćete i sami, i više nego pokazala da zna i ume da ispuni zadatak - rekao je Goran Bogdan za Blic.


Bogdan je aktivan na društvenim mrežama i nestrpljiv je da sazna šta fanovi imaju da kažu o seriji.


- Jel vam se sviđa "Močvara"? - pitao je Goran pratioce na Instagramu i dobio pohvale uglavnom za svoju glumu.

"Močvara" je odlična, a ti si ozbiljno dobar glumac", napisala je jedna od obožavetljki, dok je druga bila malo slobodnija:

 "Močvara ko močvara, sviđaš nam se ti, tvoj glas, pojava, i još ponešto što lepo radiš u seriji", zaključila je devojka.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE




 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>