Style

Ljubav & Sex

Mesečni horoskop za oktobar 2020. godine: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Mesečni horoskop za oktobar 2020. godine! Astro prognoza za ljubav, posao i zdravlje! Kod Lavova mesec planiranja i delovanja, Device su nesigurne u svog partnera... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka!

Mesečni horoskop za oktobar 2020. godine: Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Svet Plus


LAV

Zauzeti Lavovi će u oktobru imati priliku da se opuste i da provedu više vremena sa partnerom. Ovo je mesec planiranja i delovanja. Napravite detaljan plan za zajedničke aktivnosti i ciljeve i vredno radite na tome. Komunikacija je na dobrom nivou, konačno ste se otvorili i pristupate iskreno prema problemima i lako dolazite do rešenja. Ljubav vam je na prvom mestu i ovo je još jedan period u kome ćete uživati i u kojem ćete biti opušteni. Slobodni Lavovi nisu spremni za vezivanje, a možda je za sad tako i najbolje.

Poslovna sfera donosi vam izazove koje niste ni slutili. Očekuje vas prelazak na novi nivo. Ako imate želju da napredujete i da ovog puta date sve od sebe, uspećete. Biće potrebno mnogo truda, vremena i volje, ali bićete ponosni na sebe, na kraju. Očekuje vas potpisivanje ugovora, nove poslovne ponude, kao i finansijski prilivi koji će vam dati dodatnu motivaciju. Iskoristite oktobar za posao!

Osećate se dobro, ali ste često premoreni. Više spavajte.
DEVICA

Device su ovog meseca dosta nesigurne u odnos sa partnerom. Sumnje su se pojavile i poverenje je narušeno. Napetost se javlja u prvoj polovini meseca i razmišljaćete o tome da li vaša veza uopšte ima budućnost. Ipak, partner će pokazati da želi i hoće da se bori za vas. Preduzeće jasne korake koji će osvežiti odnos i koji će pokrenuti uspavane strasti. Rešenje se može naći do kraja meseca. Slobodne Device imaće priliku da stave tačku na prošlost i da konačno krenu u nove ljubavne avanture. Zaljubićete se posle dugo vremena i to će vam doneti radost i uzbuđenje.

Vaše veštine nisu bile u fokusu u prošlom periodu i sada je vreme da se pokažete u najboljem izdanju. Savetuje se da održavate dobar odnos sa kolegama i da se trudite da ne ulazite u konflikte sa njima. Timski rad će biti izražen i bez dogovora i konciznog plana, nećete moći da odradite sve zadatke koji se od vas očekuju. Budite pažljivi prilikom plaćanja računa ili nošenja novčanika, može se desiti da izgubite novac.

Moguće su alergije na koži.VAGA

Zauzete Vage ovog meseca će se sa partnerom dogovarati oko zajedničkih aktivnosti i potrudiće se da učine da im bude zabavno i lepo. Ipak, i pored svog truda, nailazićete na prepreke i sukobe. Smatrate da partner treba više da se potrudi i da vam pokaže da je spreman da se bori. Ne dopada vam se što ste upali u rutinu i spremni ste da menjate stvari iz korena, ali je takođe potrebno i da se partner potrudi oko vaše veze. Ne možete sve sami. Bićete nezadovoljni i čekaju vas naporni razgovori do kraja meseca, kako bi se situacija stabilizovala. Slobodne Vage upoznaće krajem meseca zanimljivu osobu za druženje, a moguće je da će se vremenom roditi i emocije.

Imate osećaj da već mesecima unazad stojite u mestu i ne vidite poslovni napredak. Ako se bavite bankarskim poslovima ili prodajom, možete da očekujete ponudu za bolju poziciju na poslu. Ako radite sa administracijom ili ste povezani sa saobraćajnim poslovima, budite pažljivi šta potpisujete, jer može doći do tehničke greške zbog koje ćete imati problema. Neke poslovne planove moraćete da odložite ili da promenite, što će vam stvarati dodatni stres.

Savetuje se da vežbate, šetate i bavite se sportom. Vaše telo je pod stresom i treba vam izduvni ventil.
ŠKORPIJA

Zauzete Škorpije imaju priliku da otputuju sa partnerom ili da uživaju u lepim danima koji su pred njima. Odnos je stabilan i imate poverenja u partnera. Emotivna veza vam je veoma važna u ovom periodu i kod kuće se osećate dobro. Prija vam pažnja partnera, i učinićite sve samo da ostane mirna i nasmejana atmofera, u tome ćete i uspeti. Slobodne Škorpije ne mogu da pronađu partnera po svojoj meri. Čini vam se da mnogi ne zadovoljavaju vaše kriterijume i da su u startu pogrešni. Mnoge Škorpije će pokušate da obnove vezu sa bivšim partnerom.

Što se tiče posla, stižu lepe vesti ta sve one koji se bave kreativnim poslovima. Konačno će vaš talenat zasijati u najboljem izdanju. Budite pažljivi pri trošenju novca, iako će ovog meseca biti vidljiv priliv novca. nezaposlene Škorpije će dobiti odličnu mogućnost da započnu posao u oblasti ugostiteljstva, privatnog biznisa, finansija. Sve što započnete u oktobru, imaće odličan potencijal za budući period.

Osećate se dobro! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Lovesensa

Povezane vesti:


>