Style

Ljubav

Vaš je život zapisan na nebu! Da li su vam zvezde podarile sreću ili trnovit put?

Vaš je život zapisan na nebu! Da li su vam zvezde podarile sreću ili trnovit put? Svima nama, momenta kada smo se rodili, uslikana je nebeska pozicija planeta, zovemo je natalna karta. Dakle, u trenutku našeg rođenja, planete su bile u određenoj poziciji i taj pečat pratiće naš dalji život.

Vaš je život zapisan na nebu! Da li su vam zvezde podarile sreću ili trnovit put? Svet Plus



Pitamo se, kakva nam je sudbina namenjena? To ćemo saznati upravo po poziciji nebeskih tela, odnosno njihovih međusobnih odnosa i rastojanja.


Kada planete prave konjukciju, to znači da su vrlo blize jedna drugoj i formiraju ugao od svega nekoliko stepeni. Konjukcija u horoskopu je neutralan aspekt, što znači da u zavisnosti od toga koje ga planete formiraju donosi dobre ili loše životne situacije.



Sekstil je aspekt koji pravi ugao od 60 stepeni i smatra se povoljnim, ma koje planete da su u u pitanju.











Kvadrat je ozloglašen aspekt dve ili više planate akoje formiraju ugao od 90 stepeni. Ako su lične planate ugrožene ovim aspektom, kao Sunce, Mesec, Venera, onda će svakodnevni život biti ispunjen konstantnim trudom i dokazivanjem.

Opozicija, takođe nepovoljan aspekt koji pravi raspon od 180 stepeni i nagoveštava da su planete u nepomirljivom sukobu.


Trigon je njlepši aspekt u horoskopu i čini ugao od 120 stepeni. Donosi mir i harmoniju, ali ako osoba ima natal pun trigona, sklona je lenjosti i gubitku empatije za druga živa bića.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo.rs

Povezane vesti:


>