Zdravlje

Ljubav

Potpuno prirodno! Moćan i efikasan napitak koji leči eširihiju koli!

Stari Egipćani su ovim biljkama lečili mnoge bolesti! Potpuno prirodno! Moćan i efikasan napitak koji leči eširihiju koli! Pomaže u lečenju mnogih bolesti - od upale prostate, do oticanja nogu, reumatizma, kostobolje, debljine, angine pektoris.

Potpuno prirodno! Moćan i efikasan napitak koji leči eširihiju koli! Svet Plus

Peršun je izuzetno korisna biljka čiji koren i listovi imaju brojna lekovita svojstva. Pomaže u lečenju mnogih bolesti - od upale prostate, do oticanja nogu, reumatizma, kostobolje, debljine, angine pektoris. Zbog svojih lekovitih svojstava ova biljka koristila se još u starom Egiptu.Limun je još jedna od biljaka koju su Egipćani koristili u medicini. Dve najpoznatije zdravstvene koristi limuna su jako antibakterijsko i antivirusno delovanje. Kada se udruže limun i peršun, pa se tome dodaju još med i maslinovo ulje dobijemo fantastičan lek protiv svih bakterija, naročito protiv Ešerihije koli.


Iskustva sa korišćenjem ovog prirodnog leka su veoma pozitivna. Pacijenti koji su se godinama borili sa dosadnom bakterijom, tek nakon upotrebe ovog prirodnog leka uspeli su da se reše ovog problema.


Potrebno:


-250 g limuna s korom

- 250g meda

-250 g korena peršuna–

-2 dcl maslinovog ulja

Priprema:

Med treba da bude prirodan i najbolje ga je nabaviti od pčelara. Limun treba dobro oprati, izvaditi iz vode i osušiti, a potom preseći na pola. Odstranite koštice.

Koren peršuna je potrebno dobro oprati. Zatim u blender zajedno stavite limun, peršun, med, maslinovo ulje i dobro izmiksajte. Ako nemate blender, limun možete da isitnite i u mašini za mlevenje mesa.

Dobićete kašastu masu, koja može da stane u staklenu teglu. Čuvati u frižideru. Uzimati po jednu kašiku pre doručka i večere, a primetni rezultati javljaju se već nakon nedelju dana.


Ostale teme vezane za zdravlje i mršavljenje, možete pronaći OVDE 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>