Zadruga

Parovi

Siniša Kulić: Hana laže za sve pare! Kako je nije strah od Boga?!

Hana Gvozdenović laže za sve pare! Samo bih je pitao kako je nije strah od Boga?! Siniša Kulić se oglasio za domaće medije, jer je bio vidno iznerviran navodima i tvrdnjama Mišelove majke.

Siniša Kulić: Hana laže za sve pare! Kako je nije strah od Boga?! Svet Plus
Hana je u emisiji ,"Zadruga - Izbacivanje" kod voditeljke Dušica Jakovljević, prema njegovim rečima, iznela brdo laži:


- Laže, nema izlaska bez prisustva roditelja, drugo, kaže da sam stajao desetak metara od kuće, to je isto laž! Ona nije bila maloletna, nismo mogli da je sprečimo, ona je bila punoletna. Kakva milicija, koji to rad policije ona dovodi u pitanje? Da je tukla, tukla je. Sreća njihova, Marija i Miljana nisu to htele da mi kažu i bolje je to što mi nisu rekli- kaže Siniša i dodaje:


- Ja sam se toliko iznervirao tim lažima. Lažu, pa poreknu! Milica Kemez može da potvrdi ovo pred ulazak, na ulazu, Milica i ja smo pili kafu, on mi se javio kulturno, pozdravio sam ga. Ja ga nisam prepoznao, jer je oćelavio. Završili smo sa kafom, ja sam se pozdravio sa Milicom, pozdravili smo se kulturno. Ja ga nisam uznemiravao. - rekao je Siniša, pa dodao:


 


- Da smo napravili krivično delo, policija bi nas sankcionisali. Miljana je tada imala 19 godina, bila je punoletna. Maloletno dete smo puštali, kaže ona, ona jeste odlazila tamo, ali je bila kod našeg prijatelja koji je primio kao svoju ćerku. Jeste Miljana prolazila taksijem, sad ispada kako je Miljana nju udarila, što to nije rekla pre godinu dana, nego sada? Zašto je on ušao u rijaliti? Ko radi, on ne ulazi u rijaliti. Kada je mene pozvao prijatelj da dođem po nju, on je meni rekao da je ona toliko plakala i odvezena je u bolnicu. Ljudi su pozvali nas iz bolnice, da je bila toliko potresena, da je spavala i rekli su nam da je vodimo kući. Posle toga, kada smo se doveli, Marija je pričala sa jednom našom prijateljicom da ide na ispitivanje, da je to ta kriza! Hana laže za sve pare. Samo bih je pitao kako je nije strah od Boga?! - izjavio je Siniša.
Što se tiče izbacivanja, 89% glasova imao je Mišel Gvozdenović, 9% glasova imao je Mladen Rajković, a Vasilije 2%. I po našoj anketi, Mišel ima veliku podršku, posebno kada je u pitanju problem između njega i Miljane Kulić koja ga je opsedala.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>