Style

Ljubav

Nedeljni horoskop od 14. do 20. septembra: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Nedeljni horoskop za period od 14. do 20. septembra 2020. godine! Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Osmesi, pogledi, dodiri govoriće mnogo više od reči, kada su Ovnovi u pitanju... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u nedelji pred nama!

Nedeljni horoskop od 14. do 20. septembra: Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Svet Plus




OVAN

Hrana

Čini vam se da se sve što pojedete lepi za vas. Naravno da je problem u ishrani. Doduše, i u vašoj statičnosti i manjku fizičkih aktivnosti. U suštini, mlad Mesec ove nedelje vam daje mogućnosti da krenete sa novim režimom ishrane ili dijetom….

Ljubav

Da će u srcima biti vruće – hoće. Osmesi, pogledi, dodiri govoriće mnogo više od reči. A reči između partnera i vas će umeti da pecnu, umeće da se sapletu na preprekama, umeće da vas oboje guraju ka problemu. Ne dajte se rečima, pogotovo ne onim dramatičnim koje žele da izazovu tenziju. U prevodu – vas dvoje ste dobro i bićete dobro dokle god preskačete one situacije na kojima oboje znate da možete da se sapletete. Slobodni Ovnovi – ovo je super nedelja za vas. Nove, zanimljive situacije i osobe su tu, nude vam se na dlanu. Ako hoćete u prošlost, ma može i to – sada su vam svi putevi otvoreni.



Posao

Retrogradni Saturn i Jupiter koji još uvek nije krenuo punom brzinom u direktnom hodu stoje kao prepreka na vrhu neba, u poslovnoj sferi. Da vas uspore, da vam ne daju da srljate, da vam pokažu da sada ne funkcioniše „hoću“ nego „potrebno je, moram“. Jupiter traži da igrate po pravilima, pa ga poslušajte – to je dobro za vas. Još jedna nedelja u kojoj imate osećaj da se bavite mrvicama, a da poslovnom kolačnu ne možete ni zeru da se primaknete. Tako je kako je, naučite se strpljenju.



Novac

Nedelja za pomalo rizične finansijske poteze. Nekome će se rizik isplatiti, ali uglavnom – neće.



Zdravlje

Odmarajte, bavite se sobom i svojim zdravljem.





 




BIK

Hrana

Ukoliko niste trenutno zadovoljni kako se osećate ili izgledate, to treba da bude signal da nešto menjate po pitanju načina na koji se hranite. Stavite tačku na preterano uživanje i razmislite o tome šta je dobro za vas. Više žitarica, više voća i povrća, manje mesa, masti, belog brašna



Ljubav

Mešavina uzbuđenja i stresa pratiće vas kroz ovu nedelju u vašim emotivnim relacijama. Vaša osećanja i ponašanja su sada vrlo intenzivna, ali sa ogromnim oscilacijama. Čas ćete se „pronalaziti“ sa voljenom osobom, čas ćete biti na granici sukoba. Ali, osećaćete se živo, življe nego ikada do sada. I koliko će vas to jednim delom plašiti, drugim će vam neizmerno prijati. Slobodni Bikovi – uhvatilo vas je neko ludilo pa ne znate šta ćete sami sa sobom. Lako se u ovoj nedelji ostvaruju kontakti sa suprotnim polom, još lakše se ulazi u avanturu. Sada se vodite onim „jednom se živi, ne želim više da čekam ništa!“




Posao

Radna sedmica će krenuti kroz nervozu i isto tako će se i završiti. Dešavaju se promene u planovima, tumba se radna svakodnevica, pristižu obaveze na koje niste sada računali. Može se dogoditi da se u nekom trenutku nađete i u vremenskom cajtnotu i da vam nije jasno kako ćete uspeti da se iščupate iz toga. Hoćete. Sve ovo deluje kao bura u čaši vode – u prvom trenutku dramatično, ali kada se malo saberete i organizujete – lako rešivo. Kolege vas smaraju. Pa dobro, smarajte i vi njih.




Novac

Ova nedelja vam donosi prilično visoke troškove.



Zdravlje

Nivo stresa je pojačan. Na „udaru“ su stomak, krvni sudovi, pritisak i hormoni.

 









BLIZANCI



Hrana

Shvatate da ste u nekom periodu kada niste u potpunosti „svoji“, ni kada je ishrana, ali ni neki drugi životni segmenti, u pitanju. Vašem organizmu je potrebna kuvana hrana, nešto „na kašiku“. Posebnu pažnju posvetite unosu svežeg povrća, salata.



Ljubav

Vama je dobro, i samo neka tako nastavi. Partneru baš i nije, ali šta da se radi – on je tek zakoračio u fazu kada će krenuti da sređuje svoju problematiku i da se polako energetski diže. Kakvi ste vas dvoje u ovoj nedelji? Pa, onako – povremeno skroz dobro, a povremeno vi tražite i očekujete od voljene osobe previše….a naravno, dobićete mrvice. No, naći ćete vi druge načine i druge osobe da se oraspoložite. Slobodni Blizanci – u petoj ste brzini i super vam je. U pokretu ste, mnogo zanimljivih dešavanja i osoba je oko vas. Da li nešto od ovoga može da se pretvori u nešto ozbiljnije? Možda bi i moglo.




Posao

I dalje traje dobar period za dogovore i za vašu aktivnu ulogu u poslovnoj sferi. Umete da pronađete pravi način da pristupite osobama koje su vam bitne, ali i da im svoje ideje i rešenja predstavite baš kako treba. Nisam sigurna da ćete uspeti da ostvarite baš sve što ste zamislili – ali jedan deo sigurno hoćete. Ne uzimajte prevelike zalogaje jer možda nećete uspeti da ih progutate. U prevodu – odmerite realno okolnosti i situaciju oko vas, pa se postavite tako da tražite ono za šta znate da ćete sigurno dobiti.



Novac

Parice će vam dolaziti intenzivnije nego inače, ali ćete ih vi isto tako intenzivno trošiti.



Zdravlje

Dobro ste, ali pazite na eventualne povrede tokom ove sedmice.

 











RAK


Hrana

Ove je sedmice Mesec koji vlada vašim znakom ponovo mlad, rađa se i uvodi vas u jednu novu životnu fazu. Taman da promenite nešto u svom načinu ishrane, i da tim malim promenama, doprinesete da se osećate i izgledate bolje. Što raznovrsnije, i umereno što se količina tiče.



Ljubav

Ukoliko ste u odnosu u kojem postoji međusobno poštovanje i poverenje, ukoliko ste spremni da se sa partnerom bavite realnim i praktičnim stvarima – uglavnom će sve funkcionisati kako treba. Ukoliko ovo nije slučaj kod vas, pa ne znam šta bih vam rekla – red dobrog, red lošeg. Red prevelikih očekivanja, red nestabilne komunikacije i tu i tamo protrči po koji fin momenat. Generalno gledano, da imate šansu da se sređujete – ma imate ako istinski hoćete i spremni ste da se potrudite oko toga. Slobodni Rakovi – na trenutak vam se učini da je osoba koju želite vama na dohvat ruke…..a onda se opet izmakne.



Posao

Neki se dogovori i projekti na koje dugo čekate u ovoj nedelji mogu aktivirati. Možda je potrebno da preuzmete više inicijative u svoje ruke, ali vodite se realnim i praktičnim principima, ne sopstvenim željama i očekivanjima koje u ovom periodu mogu biti prevelike. Imaćete dobru komunikaciju sa saradnicima i sa poslovnim partnerima. Lične i porodične obaveze mogu vam u ovoj nedelji oduzeti dosta snage i energije, pa gledajte da vam ne utiču na posao.



Novac

Priliva će biti više nego inače, ali i troškovi se pojačavaju naročito u prvom delu sedmice.



Zdravlje

Stomačna regija je osetljiva. Mogući su i problemi sa hormonima i alergijama.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>