Region

Svet

Jadranka Barjaktarović: Sami ste sve o svojoj naciji rekli!

Novi ispad pevačice! Pevačica Jadranka Barjaktarović otvorila je novi Instagram nalog, nakon što joj je prethodni ugašen zbog velikog broja prijava, a na novom profilu odmah je počela da se obračunava sa pratiocima iz Srbije. Sami ste sve o svojoj naciji rekli komentarima!

Jadranka Barjaktarović: Sami ste sve o svojoj naciji rekli! Screenshoot/Instagram/PinkJadranka Barjaktarović se pre nekoliko dana našla u centru skandala kada je na nastupu u Podgorici pevala stihove Mitra Mirića u izmenjenom obliku, te se holom u kome je nastupala orilo "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije".


Prethodni Instagram profil joj je nakon toga, zbog velikog broja prijava, ugašen, a nakon što je otvorila novi nastavile su da se nižu brojne poruke i komentari na račun pomenutog poteza na nastupu.

Nakon što je poručila da ne oseća potrebu da se izvini, Jadranka je sada odlučila da se putem Instagrama razračuna sa pratiocima iz Srbije, te je u jednoj od objava napisala:


- Ne moram ništa ni da izjavim. Sami ste sve o svojoj naciji rekli komentarima.

Podsetimo, nakon što je nekoliko srpskih televizija saopštilo da više nije dobrodošla u njihovim emisijama, Jadranki je i Savez estradno-muzičkih umetnika Srbije odlučio da uskrati mogućnost učestvovanja na festivalima u njihovoj organizaciji.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo.rs

Povezane vesti:


>