Zadruga

Parovi

Nominacije: Za opstanak u rijalitiju Zadruga takmiče se tri zadrugara!

Za opstanak u rijalitiju Zadruga takmiče se tri zadrugara! Voditelj prvih nominacija je Darko Tanasijević, koji je na samom početku zamolio zadrugare za disciplinu i tom prilikom im saopštio da je prvi nominovani ove nedelje Mladen Rajković, a izabrali su ga ukućani koji su u okviru specijalnog zadatka Velikog šefa morali da se izjasne ko treba da napusti rijaliti. 

Nominacije: Za opstanak u rijalitiju Zadruga takmiče se tri zadrugara! Screenshoot/Instagram




Nakon ovoga je usledila prava drama kada je Miljana Kulić insinuirala da je Mišel Gvozdenović homoseksualac zbog čega je on najavio da će je tužiti.

Ukućani su nakon ovoga osudili Gvozdenovića zbog odnosa prema Miljani, jer mnogi smatraju da on mora da joj oprosti, a nakon svega se povela priča o tome da li je Kulićeva trudna, jer čini se da se njena kilaža uvećava iz dana u dan.



Ona je nakon ovoga pokazala test za trudnoću koji je uradila.


Nakon teške i mukotrpne večeri, nominacije su konačno završene, a pored Mladena Rajkovića, koga su ukućani u okviru specijalnog zadatka Velikog šefa, nominovali ove nedelje, Mišel Gvozdenović je izabran od strane ukućana kao jedan od potrčaka, da učestvuje u ovonedeljnom duelu, dok je publika ove nedelje nominovala Vasilije Ilić.




 




Ove nedelje će se za opstanak u "Zadruzi" takmičiti tri zadrugara, a to su Mladen Rajković, Mišel Gvozdenović i Vasilije Ilić.

Mišel i Miljana su na kraju dobili priliku da se izjasne.



 Nisam tukao Miljanu, kao ni članovi moje porodice. Nisam osudio Mariju zbog toga što je vodila dete da se leči, već zato što je podržavala dete u raznim glupostima, kao što je i ulazak u rijaliti. Nikada Mariji nisam pretio telefonom, ona je mene zvala sa raznih brojeva. Poštujem mišljenje zadrugara, kada je reč o nominacijama, ja imam svoj stav - rekao je Gvozdenović.

- Ja mogu da odem na poligraf da dokažem da je sve što sam rekla istina. Priznajem u tom periodu ozbiljno sam bila bolesna, prošao je kroz pakao zbog mene, ali najgore je pošao Svilar. Pozdrav za Zolu, volim te naviše na svetu - rekla je Miljana.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>