Zadruga

Parovi

Kristijan Golubović ocrnio Staniju: Smrdi joj iz usta! (VIDEO)

Smrdi joj iz usta! Nema dobru dušu... U emisiji "Životne ispovesti sa Milanom" Kristijan Golubović pričao je o svojoj prošlosti koja je bila između "Farme" i "Zadruge". Ovom prilikom Golubović se prisetio Stanije Dobrojević o kojoj je rekao da mnogo zna. On je pričao i o Jasmini Medenici, ali i o Balerini. Njegovo izlaganje pažljivo je slušao Vladimir Tomović i gutao knedle.

Kristijan Golubović ocrnio Staniju: Smrdi joj iz usta! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




- Tu ima par svedoka koji su bili na "Farmi" sa mnom. Mi smo stvorili jednu družinu i ja sam sedeo drugi, sedela je Stanija i Jasmina Medenica. Ja sam za Staninu sve znao o njenom životu, kao što i sada znam. Ja sam mangup, svetski šmeker. Ja mogu da kupim informaciju ili da je iznudim. Imam pun inboks, evo i za Milicu Kemez imam ovoliko poruku u inboksu, ona koja ju je rodila može samo tako da kaže o njoj. O sestrama, prihvatilištu, majkama... Ja znam čoveka koji je otišao sa Stanijom u hotel, on je spreman sve to da kaže, ali mi nismo cinkaroši. Ja sam se družio s njima jer ne piju, ne puše, bez kompleksa su me prihvatile Stanija i Jasmina. Ja sam prema drugima bio mnogo bolji, nego prema njima. Malo sam se grešio u tom odnosu prema Jasmini, jer je 4. upala u ludilo, zvala se Balerina - rekao je Kristijan Golubović i dodao:



 


- Balerinu nije držalo mesto dva minuta, odvaljene dve daske. I kada je to postala jedna družina, Stanija je govorila: "Vi imate snimke". Ja ne spavam po 5 dana, da bih zabavio vas, ne da bih pobedio. Nema Stanija dobru dušu, ona ima pola dobrog tela i srednje-težak život, ne može da bude žrtva i hvata na patetiku... Mića ustane ujutru i urla: "K*rvo, dr*ljo...". Kada sam ja izašao napolje, izvadim iz džepa 100 hiljada evra i 15 minuta pre kraja glasanja zauzemmeo sve trafike u Beogradu i glasamo. To je cela armija i oni kreću da osvoje Beograd. Ja sam krvavih ušiju i glave... Čovek mi kaže: "Da li ti znaš da ova gubi?", ja kažem: "Šta me briga, ja sam završio svoje", ja sam u Kraljevu kog svoje žene i dece, sedim i gledam finale... Paket s jedne strane sa Tamarom Đurić je bio prazan, devojka se nije borila. 


Ja sam između zla i g*vana, izabrao g*vna. Što kaže Vlada Tomović: "Ja sam se g*vna najeo", ja sam se g*vana izabrao. Ja sam se tada posvađao sa velikim prijateljima, skidao gaće non-stop, crvenio sam obrazom i stavljao neko blato na svoj obraz, zbog koga? I dan danas mi plače žena... I dan danas se stidim - pričao je Golubović.

- Tri dana pred kraj, on je spakovao sve, uzeo dve torbe i krenuo da ide kući - govorio je Mića.

- Samo ću jednu stvar da kažem, na finalu, samo su joj tri osobe sa "Farme" čestitale. Svi smo bili na drugoj strani. Kristijan, Medenica... Ko još? - govorila je Ivana Šašić.



- Majka, brat i Tamara - dodao je Kristijan.

- Kunem vam se u sve na svetu, pare mi nisu bile bitne. Sada, šta se dešava? Ja kažem: "Samo da pobedi neko od nas troje", ja sam opterećen da treba da idem u Zabelu 4 godine. Ja ležim i gledam, ono odbrojava, i kažu mi: "Druže, ovi padaju. Ova (Tamara) je ubila s procentima", ja kažem: "Kako je moguće, devojka klaberka, 4 momka promenila za mesec dana?" i to je samo princip što sam obećao ja pobedu, a ona je meni obećala novac. Ja ne razmišljam o njemu. Dolazi do toga da ja kažem 12300 evra je dato te noći za poruke, da bi preskočila. Za jedan glas možete da skočite. Izlazimo sa "Farme", oni idu na Zlatiboru, drugi put je zove ona na Zlatiboru... 


Ona dolazi kod mene u posetu, što je ona bila u zatvoru, što je ostavila taj novac, pitajte nju... Šta ja radim? Zovem opet, kad sam izašao iz zatvora, shvatio sam s kim imam posla. Sedim sa mojoj suprugom, spremni da odemo u Novi Sad po novac, molim ženu da mi da to, ona: "Ne mogu ja, ovo, ono". Dolazimo u Novi Sad s dva advokata, stajem ispred njenog stana, smrdi joj iz usta na tu hemiju, idemo do nekog restorana i opet sam džabe dolazio u Novi Sad - pričao je Kristijan.

- Ona je dovela svoje novinare na Frušku Goru. Šta radi takvo pokvareno biće za pare... Vodi me u drugu sobu, ostaju advokat, ona njena majonez PR menadžerka. Krsta mi, svake mi moje rane, šta radi... Kaže: "Slušaj, imala sam ovoliko, dala sam vam pare damo izjavu i idemo dalje". Ja kažem: "Šta kažeš ti? Koliko ima novca?", ona kaže: "Pa znaš ja sam morala mami, menadžerki, imam 25 hiljada", ona zna da ja sutra idem u zatvor, a ona u svoj život. Ona je navikla fudbaler, hoklica, novi telefon, tašnica, krpice... - dodao je on.









 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/na dlanu.com

Povezane vesti:


>