Lepota

Ljubav

Blistavo i sveže! Jamsu - hit mejkap tehnika! Šminka traje čitav dan!

Blistavo i sveže! Jamsu - hit mejkap tehnika! Šminka traje čitav dan! Korejska bjuti industrija tvorac je možda i najbolje rutine za negu kože, što je rezultiralo time da njihove žene važe za najnegovanije i najmladolikije na svetu.

Blistavo i sveže! Jamsu - hit mejkap tehnika! Šminka traje čitav dan! Screenshoot/InstagramSheet maske za lice, nega u 10 koraka, dvostruko čišćenje lica, staklena koža - samo su neki od njihovih bjuti trendova koje rado praktikujemo.


Korejska vizija lepote fokus je stavila na postizanje savršene kože i minimiziranje njenih nedostataka, pa je samim tim akcenat na prirodnom izgledu, a ne na teškom mejkapu u nekoliko slojeva.

Jedan od najnovijih trendova koji je izašao iz korejske kuhinje jeste i takozvana jamsu tehnika, koja garantuje da će vaša šminka biti blistava i postojana, odnosno da će se održati na licu gotovo ceo dan, a da deluje sveže.


Korejska bjuti industrija tvorac je možda i najbolje rutine za negu kože, što je rezultiralo time da njihove žene važe za najnegovanije i najmladolikije na svetu. Sheet maske za lice, nega u 10 koraka, dvostruko čišćenje lica, staklena koža - samo su neki od njihovih bjuti trendova koje rado praktikujemo.Jedan od najnovijih trendova koji je izašao iz korejske kuhinje jeste i takozvana jamsu tehnika, koja garantuje da će vaša šminka biti blistava i postojana, odnosno da će se održati na licu gotovo ceo dan, a da deluje sveže.Jamsu metoda je posebno pogodna za žene sa masnom ili kombinovanom kožom lica, a cilj je rešiti se viška masnoće na koži kako bi šminka bolje prijanjala.Jamsu tehnika omogućava masnoj koži da dobije mat efekt, kao i to da se šminka ne razliva i preslikava, te da traje čitav dan. Ova tehnika takođe omogućava da se tečna podloga stopu kožom lica i izgleda što prirodnije.Jamsu metoda je jednostavna za sprovođenje i ne zahteva nikakve posebne veštine niti preparate osim onih koje već imate u neseseru.1. Očistite kožu sredstvom za čišćenje lica, a zatim tapkajte tonik i hidrirajte kožu hidratantnim serumom i kremom.

2. Nanesite tečni puder i korektor. Sa velikom četkom preko celog lica nanesite transparentni puder u kamenu ili prahu.

3. Napunite veliku posudu hladnom vodom i zaronite lice u vodu na 15 do 20 sekundi, držeći oči zatvorene i pazeći da je lice potpuno potopljeno.

4. Lagano potapkajte kožu suvim peškirom za lice i sačekajte da se lice u potpunosti osuši.

5. Nanesite ostatak šminke kao što to inače radite.
Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Žena

Povezane vesti:


>