Style

Ljubav

Mars kreće retrogradno! Udahnite duboko, jer planete najavljuju burnu jesen!

Ova godina liči na akcioni film u kojem opaki momci muče glavnog junaka! Mars kreće retrogradno i prvi put od februara sve će postati jasno! Udahnite duboko, jer planete najavljuju burnu jesen!

Mars kreće retrogradno! Udahnite duboko, jer planete najavljuju burnu jesen! Svet Plus




Ova godina liči na akcioni film u kojem opaki momci muče glavnog junaka. Zagnjure mu glavu u bure sa vodom i drže tako dok se maltene ne udavi. Kraj avgusta i početak septembra je vreme da se uzme vazduh. Zato, oni koji imaju osećaj da se i sami nalaze u takvom buretu, neka obrate pažnju, jer "udah" traje vrlo kratko.


Da podsetimo, sredina avgusta bila je veoma opasna, napeta i zapaljiva. Uran je krenuo retrogradno, Mars je obrazovao kvadrat sa Plutonom, a zatim konjunkciju sa patuljastom planetom Eridom, koja se kreće veoma sporo i biće na 23-24 stepeni Ovna cele 2020.


Mlad Mesec u Lavu 19. avgusta doneo je kontradiktornu energiju. S jedne strane, formiran je veliki vatreni trigon Sunce, Mesec, Merkur u Lavu - Mars u Ovnu i Južni mesečev čvor u Strelcu na Galaktičkom centru.

To daje veliko samopouzdanje, polet, kreativnost, oslobađanje od starih balasta i uverenja. Razrešavanje nečega iz prošlosti. Ono što već neko vreme stvaramo prešlo je na novi nivo.

 

Pomeren želudac: Proverite na jednostavan način pomoću prstiju! (VIDEO)









Istovremeno, kvadratura Marsa sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom (24. avgusta) u Jarcu stvara nemir i tenziju. Oni zaustavljaju polet i entuzijazam vatrenog trigona. Kao da kažu "nije vreme, sačekaj", i mi smo uznemirenim, jer ne znamo da li se naši planovi odvijaju u dobrom pravcu, ne vidimo šta je na kraju puta, nikako da se pojavi svetlo.


Na prelazu avgusta i septembra počeo je period Device i situacija se promenila. Višestruki trigoni (120 stepeni) u zemljanim i vodenim znacima donose realizaciju. Tačke će se konačno spojiti. To je vreme da ideje pređu na materijalni plan.


U ovom periodu imamo interesantnu astrološku konfiguraciju u koju su uključene sve planete osim Urana i Marsa. Biće vrlo živo, jer će to umrežavanje istovremeno pokrenuti više elemenata. Trigon (120 stepeni) Urana sa Merkurom 25. avgusta (nove ideje, novi izvori informacija, dobra mentalna organizacija, čist um, brzo i precizno formulisanje mišljenja) i Suncem 2. septembra (nezavisnost, sloboda da se živi kako se hoće bez restrikcija, promena, buntovništvo) deluju samostalno, ali su postala podrška celoj "ekipi".


Konfiguracija o kojoj se radi je mistični pravougaonik (nema tu nikakve misterije, ali se retko dešava). U osnovi su dve opozicije, koje stvaraju disharmoniju, ali u ovom slučaju one su povezane sekstilima i trigonima, i to daje veliku šansu da se četiri sile u opoziciji integrišu i da se njihova energija kreativno iskoristi. Pošto je u igri više elemenata, važno je održati balans, jer se lako može preći iz harmonije u sukob, i obrnuto - iz sukoba u harmoniju i inspiraciju.


Baš to se dešava sada. Za nama je period kada su planete u Lavu bile u inkonjunkciji (150 stepeni) sa planetama u Jarcu i Neptunom u Ribama. To je aspekat "svako-vuče-na-svoju-stranu", i teško ga je izbalansirati. Sada sledi desetak dana balansa.

 

Horoskop i biljke! Koja je biljka najbolja za vašu kuću po Zodijaku?!







Istovremeno, nešto što je započelo 23. februara sa mladim Mesecom u Ribama, sada će dostići vrhunac (duži ciklus). Sve ovo će smanjiti snagu opozicije (180 stepeni) Merkura i Neptuna 30. avgusta za koju je karakteristična konfuzija, nedostatak objektivnosti, racionalne analize i jasnog viđenja. Iskoristite ovaj period, jer posle njega nova faza u "buretu" počinje. Mars kreće retrogradno 9. septembra!


Seme je proklijalo
Obratite pažnju šta se dešavalo u danima oko tog mladog Meseca, jer on donosi dvostruki početak ciklusa (kraći, koji traje 28 dana, i duži, koji traje šest meseci, kada na tom mestu bude pun Mesec), kao seme koje smo posadili.


U kojoj kući je Devica?
Obratite pažnju u kojim kućama vašeg horoskopa se nalaze Devica i Jarac, jer će one biti najaktivnije.

 

Plavi patlidžan vitaminska bomba! Sadrži minerale, hrani mozak, oslobađa od stresa!



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/magazin.novosti

Povezane vesti:


>