Region

Svet

Nataša Bekvalac osudila kolege koje se žale zbog krize!

Nataša Bekvalac osudila kolege koje se žale zbog krize! Kaže da je spremna na sve što joj život servira i da je spremna na sve izazove koje život pred nju postavi i da im se neizmerno raduje. 

Nataša Bekvalac osudila kolege koje se žale zbog krize! Screenshoot/Youtube




Popularna pevačica Nataša Bekvalac ne žali se na finansijsku krizu usled koronavirusa, kao što rade njene kolege. Naprotiv, Nataša kaže da je spremna na sve izazove koje život pred nju postavi i da im se neizmerno raduje.


Ona je u emisiji "Ekskluzivno" imala savet za sve one koji se žale da nemaju posle usled epidemije, zbog čega su zapali u finansijske probleme.


"To je bio jedan ogroman finansijski minus, ali strašan plus u srcu. Dobila sam ono što sam htela. Ima mnogo težih stvari u životu od toga da ne nastupaš i da ne pevaš. Ne volim da kukam, sve dok smo živi i zdravi, ne žickaj problem da ti Bog ne pokaže šta je problem pa da vidiš kako postoji neka drugačija suza. Ja ne žickam problem nego pokušavam da uživam u svamu što mi život donese. Uživala sam i u ovom periodu, nikad se neka velika dobra ne dešavaju iz predivnih situacija, nego uvek iz muke i iz tekobe. Spremna sam na sve što mi život donese, nego mu se radujem." - rekla je Nataša Bekvalac i dodala:


Svi se žale, kao teška godina, a ja kad pogledam, pravila sam koncert, punim 40 godina, ulazim u jednu zrelu, lepu fazu života gde se nadam da neću praviti ovakve greške, deca su mi divna, karijera ide uzlazno godinama, stvarno ne mogu da se žalim - istakla je pevačica u emisiji "Ekskluzivno".




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>