TV Show

Parovi

Miki Đuričić: Nije to ugovoreni odnos mi se volimo! (VIDEO)

Nedavno je postao otac, a o njegovoj izabranici gotovo da se ništa ne zna. Miki Đuričić u emisiji "Magazin IN" pričao je i o ženi s kojom je nedavno dobio dete. On je istakao da se sve slučajno desilo, da nisu u braku, već da su samo prijatelji. Nije to ugovoreni odnos mi se volimo!

Miki Đuričić: Nije to ugovoreni odnos mi se volimo! (VIDEO) Screenshoot/Youtube

Miki Đuričić je rekao i kako će njih dvoje zajedno vaspitavati njihovu ćerku.


"Ti si odlučio da zasnuješ porodicu sa ženom koja je pre svega tvoja prijateljica. Moram da ti kažem da je sve više mladića i devojka koji su odlučuju za taj ugovoreni odnos." - rekla je Sanja.


"Tako je... Nije to ugovoreni odnos, ali mi se volimo. Naša ta ljubav prijateljska je mnogo veća nego ova strastvena, ludilo, svađe, haos... A ovamo da dete gleda kako mu se roditelji svađaju. Ne živimo zajedno, ta žena ima svoj život. Ja sam sad došao od njih. To dete će imati i oca i majku, mi sarađujemo oko svega i zajedno ćemo izvesti dete na pravi put i vaspitavati ga. Imam sreće da je majka mog deteta prosvetni radnik, koja je ozbiljna žena, van medija je. Želim da to dete i ženu zaštitim." - rekao je Miki.Imali smo mi i vezu i sve, ali smo jednostavno shvatili da ne možemo da funkcionišemo u braku. Dobri smo prijatelji, ali to nije ništa ugovoreno. To je tako. Ona je želela da se ostvari kao majka, pitala me šta mislim o svemu tome... Devojka ostala trudna i rekla: "Ja bih da rodim", ja sam rekao: "Zašto da ne". To je jedna jako razumna žena - nastavio je da priča Miki.
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>