Region

Svet

Region

Ovaj naš Hotel Balkan je kao sećanje, sećate se?! (VIDEO)

Treći trejler za serijski projekat Telekoma Srbija i „Bosonoga produkcije“! Ovaj naš Hotel Balkan je kao sećanje, sećate se?! I šta to, uopšte, znači - sećati se?!

Ovaj naš Hotel Balkan je kao sećanje, sećate se?! (VIDEO) PromoDa li biste i vi „ruku u vatru“ da se možete setiti baš svega što su vam pričali, svega što ste sami izmislili? Ili je i kod vas ponešto od toga otišlo u maglu?

I šta to, uopšte, znači - sećati se?! Da li su ti fragmenti pamćenja zaista uvek tako čvrsti, tako pouzdani, a mi i na njih i same sebe baš toliko ponosni?

E pa, ako ste možda i zaboravili, recepcioner Dragi (Bora Nenić) će vas podsetiti koliko je sećanje tanka nit, granica preko koje je lako preći, ivica s koje nije teško skliznuti, ma varljiva stvar.Jer, takav vam je, kao sećanje, i ovaj naš hotel... Ovaj naš „Hotel Balkan“, serijski projekat Telekoma Srbija i „Bosonoga produkcije“, režisera Saše Karanovića, čije emitovanje ovog septembra počinje na RTS-u, a potom i na Superstar TV kanalu.

U kojem se o mnogo čemu ćuti, ali o kojem će dugo da se priča. I šta će, Dragi vam ponovo, kroz novi trejler, o njemu i priča.Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>