Zadruga

Parovi

Matora pred ulazak: Sanja mi je najveća ljubav u životu ali sam se ohladila!

Budući učesnici rijalitija "Zadruga 4" su u karantinu, a evo sta je Jovana Tomić Matora imala da kaže pred ulazak! Sanja Stanković mi je najveća ljubav u životu ali sam se ohladila!

Matora pred ulazak: Sanja mi je najveća ljubav u životu ali sam se ohladila! Screenshoot/Instagram




"Evo sređujem sobu. Otkud ti ovde? Spavam sa zekom, zove se Mili, to je poklon od moje drugarice, nije od Sanje. On me čuva da ne spavam sama. Uvek ti treba nekog da zagrliš, ali nadam se da tamo neću spavati sama, možda ću imati nekog da zagrlim." - rekla je Matora.


Matora je otkrila i da ima novu ljubav, ali i da joj se bivša devojka Sanja Stanković javila pred ulazak u "Zadrugu 4".

Nemam ljubav, ali imam nekog ko mi znači, imam simpatiju, platonsku ljubav i verujem u to. Posle Sanje ovo je prva osoba koja mi zaista prija, pravi je drug i time me je kupila i osvojila - istakla je ona, a zatim otkrila šta joj je Sanja poručila:


Zvala me je Sanja pre nego što su mi uzeli telefon, ona je u Dubaiju, pravi mi zauzbive, sa drugarima je na moru. Imam njenu podršku, rekla mi je da ne upadam u vartu, znači mi to, čujemo se i u super smo odnosima. Sanja mi je najveća ljubav u životu, još me boli, ali bitno mi je da smo drugarice, da imam njenu podršku, ne bih volela da je izgubim kao prijatelja i čoveka. Ona ide dalje, ja idem dalje. Da sam se ohladila, jesam, ali kad god se sretnemo čudno je. Bilo mi je teško, ali nastavila sam dalje i sada sam dobro.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.

Povezane vesti:


>