Style

Ljubav

Nedeljni horoskop 7.-13.09.2020. godine: Jarac, Vodolija, Riba!

Nedeljni horoskop za period od 7.-13.09.2020. godine! Slobodne Vodolije, neko vrlo jasno i otvoreno pokazuje da je zainteresovan za vas. E, sad od vas zavisi šta ćete uraditi Jarac, Vodolija, Riba!Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u narednih sedam dana!

Nedeljni horoskop 7.-13.09.2020. godine: Jarac, Vodolija, Riba! Svet Plus



 

JARAC

Hrana

Malo ste se opustili, bolje se osećate, pa će vam i hrana više prijati i u njoj ćete više uživati. No, i dalje vrlo vodite računa o tome da se hranite zdravo, iako ćete povremeno dati sebi na volju i počastiti se sa više slatkiša nego inače.

Ljubav

Ukoliko je u vašim emotivnim relacijama u protekloj nedelji došlo do znatnijeg zahlađenja, velike svađe, čak i odvajanja – sada imate kao fora neke šansice da to pokušavate da sredite. No, ja moram da napomenem da su to zaista ŠANSICE – treba ih iskoristiti, ali veliko je pitanje da li to može zaista da popravi odnos na duži rok. Ukoliko ste se sa partnerom uspešno provukli kroz proteklu nedelju, mislim da je vreme da o nekim stvarima otvoreno porazgovarate – da biste predupredili negativne efekte po vašu vezu koju donose i naredni meseci. Slobodni Jarčevi – eventualno neka komunikacijica i to je to.



Posao

Možda emotivno trenutno baš i niste u nekoj uspešnoj fazi, ali poslovno to već funkcioniše drugačije. Postoji u ovoj sedmici velika podrška od strane autoriteta, ali i osoba sa kojima ste poslovno povezani. Moguće je da dobijete ponude koje su povoljne po vas, a u svakom slučaju – informacije koje budu stizale daju vam optimizam da ćete uspeti da ostvarite ono što ste naumili. Jupiter u vašem znaku kreće direktno krajem nedelje – neke kočnice će popustiti i krenuće situacije ka razjašnjenju i pokretanju.




Novac

Dokle god racionalno trošite zarađeno, uspevaćete da budete stabilni.

Zdravlje

Ukoliko vaše telo signalizira da postoje neki problemi, nemojte se praviti da ne čujete.

 

Šta kad se brojanica pokida? Običaj koji treba ispoštovati!







 


VODOLIJA

Hrana

Znam da vi znate da povučete ručnu kočnicu i da se u velikom broju slučajeva, trudite da jedete zdravo. Ipak, ove nedelje ćete pustiti sebi malo na volju i više nego inače uživati u dobrom obroku i još boljem slatkišu. Sve je ovo u redu, samo da vam ne pređe u naviku…

Ljubav

Realno gledano, ovo bi trebala da bude mirna nedelja u vašim emotivnim relacijama. Šta više, partner može imati momente u kojima će se ponašati prema vama divnije, toplije i nežnije nego inače – s jedne strane će vam to prijati, a sa druge – vrlo oprezno ćete pratiti šta se dešava. Ukoliko vam se, pa makar i na trenutak učini da je druga strane previše ljubazna i fina, automatski ćete početi da sumnjate. Slobodne Vodolije – neko vrlo jasno i otvoreno pokazuje da je zainteresovan za vas. E, sad od vas zavisi šta ćete uraditi – a ja nešto nisam sigurna da ćete biti baš spremni da adekvatno odgovorite.

Posao

Da ćete biti traženi, ma bićete. Da će se poslovni partneri i saradnici pokrenuti prema vama, ma hoće. Odjednom će krenuti i poslovne šanse i mogućnosti za nove dogovore – sve u svemu – kao da ćete odjednom biti u žiži poslovnog interesovanja. No, mali problemčić imamo u tome što se meni čini da vi ili nećete želeti ili nećete umeti da u potpunosti iskoristite pogodnosti koje vam se nude. U ovom ste trenutku vrlo oprezni, vrlo pažljivo posmatrate šta se dešava ali ste nažalost – i vrlo spori.

Novac

Planeta koja vlada vašim zaradama od kraja nedelje kreće direktno. Još niste stabilni, ali bićete.

Zdravlje

Zdravstveni segment kreće ka poboljšanju. Jedino će vam spavanje i mentalni nemir praviti problem.


 

Čuveni astrolog tvrdi: Ovo je godina nesreće! Na jesen vest koja će šokirati!








 

RIBE

Hrana

U hrani ove nedelje uživate, možda malo I preterujete. Želudac će vam češće nego inače krčati, naročito kada vam oči padnu na nešto slatko, kremasto, sočno, čokoladno  – u prevodu – na slatkiše. Neka, dajte malo sebi na volju I opustite se…




Ljubav

Sa partnerom se u nekim elementima i situacijama razumete više nego odlično…..a u drugim – pa, onako, srednje žalosno. Ne zaboravite da mnogo toga sada izgleda drugačije iz vaše perspektive i da nikako ne mora da znači da je vaša perspektiva i vaše viđenje jedino ispravno i tačno. Realno gledano, vaš odnos je više nego korektan. Nije savršen, ali savršenstvo ionako ne postoji na ovom svetu. Slobodne Ribe – preko poslovnog segmenta i svakodnevice sada imate mogućnosti za neka fina dešavanja, za slatke pričice i flertovanja. Nemojte da stojite i da čekate čudo – pokrenite se i vi.



Posao

Venera je u vašem polju poslovne svakodnevice, obaveza i odnosa sa kolegama i saradnicima – što znači da ćete se u ovom segmentu baš fino snalaziti, imati dobru komunikaciju sa onima sa kojima radite, ali i eventualno privući neku zanimljivu novu poslovnu šansu. Generalno gledano, ova nedelja vam donosi mogućnost dogovora koji vam idu na ruku –  sad, da li će to biti mogućnost za napredovanje, za poboljšanje u poslovnom segmentu, za neku nagradu ili pohvalu – pa, to ćemo tek videti.



Novac

Od ovog perioda morate obazrivije manipulisati svojim finansijama.

Zdravlje

Dobro ste, samo malo obratite pažnju na stomačnu regiju. Ne pretovarujte se hranom.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>