Style

Ljubav

Nedeljni horoskop 7.-13.09.2020. godine: Vaga, Škorpija, Strelac!

Nedeljni horoskop za period od 7.-13.09.2020. godine! Vage se dižu i to žestoko! Škorpije će milom ili silom morati da nauče da budu umerene... Vaga, Škorpija, Strelac! Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u narednih sedam dana!

Nedeljni horoskop 7.-13.09.2020. godine: Vaga, Škorpija, Strelac! Svet Plus





VAGA

Hrana

Trudićete se da sve ono što je vezano za hranu držite pod kontrolom, iako će vam vrlo često oči biti gladne. No, em vam je stalo do vaše linije, em ste taman stekli neke zdrave navike, i ne želite da sav vaš trud propadne zbog torti i kolača kojima je teško reći „ne“.

Ljubav

Venera je ušetala u znak Lava, Merkur je u vašem znaku – Vage se dižu i to žestoko! Ukoliko ste u protekloj nedelji podvukli crtu u svojim emotivnim relacijama – sada dišete duboko, sada osećate priliv pozitivne energije i osmeh vam je na licu. Ukoliko su vaši emotivni odnosi ostali nedotaknuti prethodnim lošim periodom, sada je trenutak da prigrlite ljubav punim plućima. Vi ste dobro i to je najbitnije. Partner (ako je još tu) se zakočio ali to je njegov problem, a ne vaš. Slobodne Vage – šanse za ljubav su tu. Reč po reč i stvari se pokreću. Blistate, sijate, nema toga ko vam može odoleti.

Posao

Vrlo slična emotivnoj je i situacija na poslu. Krš i lom su ostali zvanično iza vas, iza vas je jedna oho-ho naporna sedmica. Sada je vreme da krećete dalje. Krećete odlično, kroz polje realizacije planova, ostvarenja, podrške. Dakle, za ono što želite imate podršku sebe, neba i onih koji su vam poslovno bitni. Ovo je nedelja kada treba biti aktivan, kada treba hvatati prilike u letu, kada ne treba čekati nego delovati. Neće ovo vreme večno trajati drage Vage, ne propuštajte prilike koje vam se ukažu!

Novac

Novac će vam dolaziti, ali trudite se da ga pravilno rasporedite. Ne razbacujte se!

Zdravlje

Problemi sa spavanjem.





 





ŠKORPIJA

Hrana

Škorpije će milom ili silom morati da nauče da budu umerene kada je hrana u pitanju. I ne samo to, moraće da obrate više pažnje šta njihovom organizmu prija, a šta ne i šta je zdravo, a šta moraju da odgurnu od sebe.

Ljubav

Vaš vladar Mars stoji i kreće unazad 9-og septembra. To je tip energije koji vas „zakucava“, ali vas zakucava u segmentu posla i obaveza, što znači da ćete svu svoju snagu i volju trošiti baš ovde. Partner zahteva pažnju i vreme od vas i za sada je spreman da se zadovoljava onim što pružate – zato se potrudite da svaki slobodan trenutak podelite sa njim. No, Škorpije moraju da nam budu pažljive – jer neko preko poslovnog segmenta svoje „farove“ uperava ka vama i počinje da vam se uvlači u misli. Slobodne Škorpije – tajna komunikacija, tajna privlačnost prema nekom, tajna zaljubljenost.

Posao

Naoštrite se, pripremite sve svoje živce i strpljenje (i nemojte da pitate „koje bre strpljenje“ jer ćete u narednom dužem vremenskom periodu morati isto da pronađete kako znate i umete). Krećete unazad, i to kroz teške aspekte koji se odnose na komunikaciju, funkcionisanje na dnevnoj bazi, obaveze. Završavajte sve što je zaostalo, secite repove, pripremajte se da dajete neuporedivo više snage i volje nego do sada. I ne pitajte kako ćete. Moraćete. Ova nedelja donosi neke pozitivne informacije za vas.

Novac

Para kroz posao će biti. Bilo bi baš fino da ga ne raspete za tri sekunde, kao što znate i umete.

Zdravlje

Od ove nedelje ulazite u nepovoljnu zdravstvenu fazu. Vodite računa o sebi, ne ponašajte se ležerno i ne zanemarujte tegobe bilo kog tipa. Problemi sa kičmom, glavom, prehlade, pad imuniteta. Niko ne kaže da niste jaki ali morate ova upozorenja shvatiti ozbiljno. Naredni duži period donosi veliki energetski odliv i „troši“ vas.

 
 

Brži rast kose uz masku od samo dva sastojka! (RECEPT)











STRELAC

Hrana

Vi ćete jesti „sve po redu“ i nećete preskočiti ama baš ništa. Istinski uživate u hrani u ovom periodu i vidi se da nećete čak ni pokušavati da se uzdržite. Bilo da su slatkiši ili slaniši – ma sve vam je potaman ! O zdravoj ishrani ćete misliti neki drugi put….

Ljubav

Strelčevima počinju da pirkaju povoljni ljubavni vetrovi. Mars, Venera i Merkur daju podršku vašem znaku – ljubav, pažnja, energija i podrška od strane partnera će teći ka vama – druga strana će na pravi način umeti da bude pored vas i kada je super dobro i treba da se uživa ali i kada je potrebno da vam priskoči u pomoć i podrži vas. Ne kalkulišite previše i ne odmeravajte koliko ćete i kako uzvratiti – potrudite se da sve ide fino. Slobodni Strelčevi – sad kad vas spopadnu sa više strana pa kad krenu da vas zasipaju ponudama, pa kad počnu da vas osvajaju, pa tu ima novih ljudi…..a biće i starih….

Posao

Biće u ovoj nedelji i izazova i super šansi, biće i nedoumica i pozitivnih informacija i ponuda. Biće i onog dobrog i onog ne baš. No, važno je da ćete vi u svemu ovome uspevati da se snalazite i plivate. Nudiće vam se nešto super povoljno, ali vi nećete biti sigurni da li je to baš za vas i da li biste uspeli u svemu tome. Ili ćete pak od tih super povoljnosti uspeti da samo deo iščupate za sebe. U prevodu – može da se dogodi ono – super se nudi, delimično se realizuje. Ali, nije ni to loše. Idete napred od kraja nedelje.

Novac

Dosta stabilna finansijska situacija.

Zdravlje

Nešto pojačana nervoza i napetost.

 

Vaga, Strelac i Jarac do kraja septembra, radikalne promene!









 

Nedeljni horoskop 7.-13.09.2020. godine: Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop 7.-13.09.2020. godine: Ovan, Bik, Blizanac!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>